Sergiu Madalin Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Buna .De curand miai luat un Aprilia rs 50+Motocicleta la partea mechanica este okDar partea electrica nu imi comvine pt ca nu am faruri ,daca miai putea explica cineva cum pot lega farurileoricum osa fie dus la electrician sa o pun la puct dar pana atuncea nu pot merge chiar fara nici un far Si pt cei care mai au acest gen de Moto as vrea sa ii intreb ce inbunatatiri ii pot aduce la motor si ce tuning pot face inafara de aspectMersi anticipatPs Aprilia rs 50 98 extrem replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 si eu m-am abonat =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 (editat) Pana maine esti papat de viu.. 3...2....1....si s-a facut maine...si stai ca inca n-a intrat garda principala in actiune ))) sergiuleee haoleeu saraca limba romana ,ori erai prea grabit ori prea entuziasmat de mobra,dar s-a inventat si butonul de edit,sa iti corectezi .... gandurile pana la primul comentariu in fine,poti s-o faci si de 125 daca vrei...dar las-o asa.daca mecanic merge bine,las-oo asa...sa o rezolve electricianul ,sigur ai niste fire si instalatia electrica nu mai e virgina de mult , cine stie ce improvizatii si peste 1-2 ani oricum iei alta...m-am plimbat si eu cu o jucarie d-asta acum multi ani , pentru oras e smecherie. prietenul care o avea a facut si transalpina si bucuresti brasov pana sa-si ia honda ntv . l-a tinut un set motor aproape 30mii km ( o avea de la 18mii din germania luata) , dar era si intretinuta manialcal . tu aranjaz-o estetic si fa-o frumoasa ca din poza aia i se cojeste vopseaua si arata tare urat. pune-i ulei de amestec motul la timp,nu o forja cat e rece motorul,si....echipament inainte de toate. Editat Martie 30, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Madalin Postat Martie 31, 2016 Autor Share Postat Martie 31, 2016 Cu ce am gresit asa tare totusi? Ms pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Te rog frumos sa dai detalii despre motor,poate si ce fel de modificari vrei sa ii faci. Sunt fan aprilia rs50× Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Madalin Postat Aprilie 1, 2016 Autor Share Postat Aprilie 1, 2016 (editat) Cum sa zic acuma as vrea sa ii maresc puterea :-sa traga bine cu 2 pers-sa aiba sprintcineva mio zis ca pot sa ii pun cip da nu cred pe modele asa vechiDetali despre motor nu stiu numai ca este un Aprilia rs 50+ din 98 extrem replica Editat Aprilie 1, 2016 de Sergiu Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Cu ce am gresit asa tare totusi? Ms pt sfat limba romana...greseli gramaticale..ma mir ca nu ti-ai dat seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Madalin Postat Aprilie 2, 2016 Autor Share Postat Aprilie 2, 2016 :-L ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Eu as vrea sa ne impartasesti experientele tare.esti un bun orator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Madalin Postat Aprilie 2, 2016 Autor Share Postat Aprilie 2, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Prezent Paca! Striga pe baietii ca nu te au auzit. Hai cu turbo ca io aduc bujiile )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate