Gra$$u Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 (editat) Tocmai am primit o poza de la un coleg care locuieste in zona .Salvarea si politia sunt la fata locului.Motorul pare a fi un cruiser negru . Editat Martie 30, 2016 de Gra$$u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 (editat) Am sa te rog sa nu fie cu suparare, dar forumul e la nivel national. Drept urmare. In ce localitate s-a produs? Fara sa mai rasfoim toti daca mosilor cu olari e in Bucuresti sau la Satu Mare. Multumesc anticipat. Editat Martie 30, 2016 de ChrisRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Mai multe detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 toata lumea e ok, inclusiv domnisoara cu masina rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 (editat) Am sa te rog sa nu fie cu suparare, dar forumul e la nivel national. Drept urmare. In ce localitate s-a produs? Fara sa mai rasfoim toti daca mosilor cu olari e in Bucuresti sau la Satu Mare. Multumesc anticipat. E vorba depsre Bucale, ai auzit de Satu Mare ca fiind orasul tuturor posibilitatilor? Editat Martie 31, 2016 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 N-ai inteles nimic. (Si esti offtopic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate