Sari la conținut

Accident Pta.Chibrit - Bucuresti


trazuu
 Share

Postări Recomandate

Salut baieti!Dupa ce am avut incident cu cineva care nu mi-a dat prioritate,am chemat politia, care a facut constarile de rigoare, proces verbal (tipa vinovata 100%) am luat asigurarea tipei,mi s-a facut constatarea de catre politist,de catre asigurator si am mers sa fac deviz la united motors. Devizul a fost in valorare de 3600 de euro.l-am dus la firma de asigurari (euroins) si dupa 2 saptamani (adica ieri) mi-a venit scrisoare acasa cum ca ei imi ofera 4100 de lei (deci cam 900 de euro), si asta in conditiile in care o repar la un service care colaboreaza cu ei :)) ...mi-au picat plombele cand am vazut..ma asteptam sa imi dea o suma mica in prima instanta,dar nici chiar asa :)). Ah,si cica daca nu sunt de acord cu suma sa vin cu chitante si tampenii doveditoare ca face mai mult.Am deja deviz de la reprezentanta,ce naiba vor mai mult? Si au 100 de poze cu motorul.Deasemenea, cum adica sa vin cu chitanta,daca eu nu am bani sa repar motocicleta? Acum eu vin la voi cu intrebarea: ma duc la ei si fac reclamatie,cum ca nu imi convine suma primita,ii dau un mail constatatorului si sa il intreb daca are impresia ca si-a gasit prostu,sau apelez direct la ASF, fara sa imi mai bat capul cu euroinsu?

Multumesc anticipat.


» Post actualizat in 17 Apr 2016 09:22

Nu vrea nimeni sa imi dea si mie un sfat? :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asf direct, ca aia oricum au termen 30 de zile sa-ti dea un raspuns

da-i si mail constatatorului in care ii explici foarte clar si frumos, in termeni politicosi, ca nu ai cum sa-ti repari motorul cu banii aia (asta ca sa ai o dovada a raspunsului tau civilizat)

 

si cel mai important, du-te pe capul lor, cere sa vorbesti acolo cu constatatorul, macar sa te minta in fata

de mail-uri si telefoane ii doare in cot in general

 

depinde de la caz la caz, dar uneori chiar trebuie sa faci galagie ca sa-ti iei banii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Vin cu noutati , am primit pe mail oferta de 906 lei pentru echipament :"Revenim si va transmitem ca valoare de despagubire oferita, cf oferte pentru bunuri asemanatoare, este compusa din: valoare casca 650 lei, valoare incaltaminte 209 lei si revopsire geaca 47 lei (cf oferta firma specializata)." //// si pentru carutza ... 5125 lei !

nu ma asteptam sa mi dea atat de mult pe atelaj , ieri m-am certat cu inspectorul non auto pentru ca mi-a dat atat de putini bani pe echipament . cum am vazut oferta pt mobra am si plecat catre Voluntari sa completez actele de despagubire . e mai mult decat ok !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...