Sari la conținut

trazuu

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Gsxr 600 2002
  • Club
    Bazi Crew™

trazuu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Huruit/bazait in zona statorului de la ce poate fi ? l am schimbat sapt trecuta si azi am observat zgomotul. motoreta gsxr 600 k2 . » Post actualizat in 26 Jun 2017 11:50 rezovat .
  2. o problema asemanatoare am si eu . pe liber functioneaza bine becul de neutru - dau sa bag in viteza se stinge + vice-versa . cand ridic cricul imi sta aprins neutrul oricare ar fi treapta de viteza .
  3. Ia doua ciocane si ai rezolvat treaba . trebuie sa fii putin indemanatic si sa te utii dupa fiecare lovitura in nituri si sa l verifici sa vezi daca mai are joc / sa nu se blocheze . Presele alea de la louis sunt de tot rahatul , s-a rupt urechea dupa cateva nituiri .
  4. Baiatul este la Spitalul Elias , ok din cate am inteles , nu stiu daca are rupturi / fisuri etc. Cheia am lasat-o la un politist si o sa i-o lase baiatului caci o sa mearga la el la spital . Sanatate pilotului !
  5. n am probleme cu vitezometrul,numai acel bec de neutru.
  6. Revin cu o mica problema . Becul de neutru din bord sta aprins indiferent de treapta de viteza cand sunt in mers . Daca o las pe cric si dau sa bag treapta 1 sau 2 se stinge . Unde / ce trebuie sa schimb sau curat ? MS !
  7. ce mentalitate de ca/cat aveti unii . primiti puncte bonus la benzinarii / service / echipament daca nu faceti de ras lumea motociclismului ? de ce fortati atata cu imaginea motociclistilor in Romania ? fiecare e liber sa faca ce vrea si ce doreste. luati-va mobre comuniste caci va reprezinta .
  8. am rezolvat , se arsese siguranta .
  9. Salut . azi , incercand sa schimb semnalizarile vechi , mi-a murit bordul si nici semnalizarile nu-mi mai functioneaza . Aveti idee de la ce-ar putea fi ? cand pun contactul bazaie , nu pot s-o pornesc ca-ci n-am ulei in ea ( n-am capac alternator , am cazut si astept capacul ) . Multumesc !
  10. Am facut constatarea la Danluc pe calea grivitei , e service auto dar nu conteaza . inspectorul Cuncea Dan mi-a trecut toate daunele la inlocuit , apoi mers la motorteam si luat deviz si depus la dosar . m-au contactat la ~ 20 de zile de la accident pentru despagubire si am luat banii pe echipament (900 lei ) urmand sa mi intre si banii de pe mobra ( vreo 5100 lei ) . Se misca foarte repede angajatii euroins , cica s-a modificat legislatia si nu prea mai trag de timp aiurea . Daca ai nelamuriri da mi un mesaj privat si iti zic detaliat tot . Inspectorul super ok , n-a comentat deloc la pagube / deviz . Suna si programeaza-te la service pentru constatare !
  11. mai aveam vreo 3l in rezervor + amestecatura aia de 5l si am mai bagat 12l azi . speram sa nu aiba nici un efect , dar na ) . mai am vreo 45 l de "amestecatura" scoasa dintr-un diesel ( am bagat 50l benzina peste vreo 8-10l de motorina ) si ma gandeam s-o bag in masina( pe benzina ) 50/50 , poate nu scoate fum alb .
  12. m-a mancat undeva sa pun in mobra niste benzina amestecata cu motorina pe care am lasat-o sa se decanteze cateva zile, mai exact 5l de benzina cu vreo 600-700ml de motorina . azi a inceput sa mi scoata fum alb gros pe decelerare . e din cauza c-am bagat c****ul ala in ea ? n-am probleme la relanti sau accelerare
  13. o sa incerc cu motorina + pur/axion/fairy etc. ms de sfaturi tuturor !
×
×
  • Creează nouă...