Sari la conținut

trazuu

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de trazuu

  1. Huruit/bazait in zona statorului de la ce poate fi ? l am schimbat sapt trecuta si azi am observat zgomotul. motoreta gsxr 600 k2 . » Post actualizat in 26 Jun 2017 11:50 rezovat .
  2. o problema asemanatoare am si eu . pe liber functioneaza bine becul de neutru - dau sa bag in viteza se stinge + vice-versa . cand ridic cricul imi sta aprins neutrul oricare ar fi treapta de viteza .
  3. Ia doua ciocane si ai rezolvat treaba . trebuie sa fii putin indemanatic si sa te utii dupa fiecare lovitura in nituri si sa l verifici sa vezi daca mai are joc / sa nu se blocheze . Presele alea de la louis sunt de tot rahatul , s-a rupt urechea dupa cateva nituiri .
  4. Baiatul este la Spitalul Elias , ok din cate am inteles , nu stiu daca are rupturi / fisuri etc. Cheia am lasat-o la un politist si o sa i-o lase baiatului caci o sa mearga la el la spital . Sanatate pilotului !
  5. n am probleme cu vitezometrul,numai acel bec de neutru.
  6. Revin cu o mica problema . Becul de neutru din bord sta aprins indiferent de treapta de viteza cand sunt in mers . Daca o las pe cric si dau sa bag treapta 1 sau 2 se stinge . Unde / ce trebuie sa schimb sau curat ? MS !
  7. ce mentalitate de ca/cat aveti unii . primiti puncte bonus la benzinarii / service / echipament daca nu faceti de ras lumea motociclismului ? de ce fortati atata cu imaginea motociclistilor in Romania ? fiecare e liber sa faca ce vrea si ce doreste. luati-va mobre comuniste caci va reprezinta .
  8. am rezolvat , se arsese siguranta .
  9. Salut . azi , incercand sa schimb semnalizarile vechi , mi-a murit bordul si nici semnalizarile nu-mi mai functioneaza . Aveti idee de la ce-ar putea fi ? cand pun contactul bazaie , nu pot s-o pornesc ca-ci n-am ulei in ea ( n-am capac alternator , am cazut si astept capacul ) . Multumesc !
  10. Am facut constatarea la Danluc pe calea grivitei , e service auto dar nu conteaza . inspectorul Cuncea Dan mi-a trecut toate daunele la inlocuit , apoi mers la motorteam si luat deviz si depus la dosar . m-au contactat la ~ 20 de zile de la accident pentru despagubire si am luat banii pe echipament (900 lei ) urmand sa mi intre si banii de pe mobra ( vreo 5100 lei ) . Se misca foarte repede angajatii euroins , cica s-a modificat legislatia si nu prea mai trag de timp aiurea . Daca ai nelamuriri da mi un mesaj privat si iti zic detaliat tot . Inspectorul super ok , n-a comentat deloc la pagube / deviz . Suna si programeaza-te la service pentru constatare !
  11. mai aveam vreo 3l in rezervor + amestecatura aia de 5l si am mai bagat 12l azi . speram sa nu aiba nici un efect , dar na ) . mai am vreo 45 l de "amestecatura" scoasa dintr-un diesel ( am bagat 50l benzina peste vreo 8-10l de motorina ) si ma gandeam s-o bag in masina( pe benzina ) 50/50 , poate nu scoate fum alb .
  12. m-a mancat undeva sa pun in mobra niste benzina amestecata cu motorina pe care am lasat-o sa se decanteze cateva zile, mai exact 5l de benzina cu vreo 600-700ml de motorina . azi a inceput sa mi scoata fum alb gros pe decelerare . e din cauza c-am bagat c****ul ala in ea ? n-am probleme la relanti sau accelerare
  13. o sa incerc cu motorina + pur/axion/fairy etc. ms de sfaturi tuturor !
  14. Salutare tuturor . De ceva vreme ma cam chinui sa curat calumea jantele,dupa 500-600km se depune o mazga neagra pe ambele jante si cu greu le pot curata . Am incercat cu benzina , inmoaie negreala aia dar inca mai raman pete.Cu detergent auto incerc dar degeaba . Cu ce as putea sa le spal calumea si cat mai ieftin ? Ms !
  15. Vin cu noutati , am primit pe mail oferta de 906 lei pentru echipament :"Revenim si va transmitem ca valoare de despagubire oferita, cf oferte pentru bunuri asemanatoare, este compusa din: valoare casca 650 lei, valoare incaltaminte 209 lei si revopsire geaca 47 lei (cf oferta firma specializata)." //// si pentru carutza ... 5125 lei ! nu ma asteptam sa mi dea atat de mult pe atelaj , ieri m-am certat cu inspectorul non auto pentru ca mi-a dat atat de putini bani pe echipament . cum am vazut oferta pt mobra am si plecat catre Voluntari sa completez actele de despagubire . e mai mult decat ok !!
  16. in fiecare joi e intalneala,dar asteptam mesaj de la organizator aka Gabi Veferica .
  17. n am nimic. am cazut pe sold - m a durut usor vreo 2 zile,dat cu capul de asfalt-nimic, pus palma jos - nimic
  18. va multumesc tuturor pentru sfaturi.momentan mai am de trecut echipamentul in autorizatia de reparatie(scoasa declaratia si adaugat echipamentul,apoi agentul completeaza autorizatia) si ma duc cu toate actele la sediu sa le depun la dosar. pe mobra am dat 1900 de euro,devizul este de 1615 euro piesele si 300 manopera. mai mult ca sigur ca o sa mi o dea dauna si cam asta as dori. mobra nu este avariata rau,capacul il rezolv in 30 min si e ca nou,de tija de schimbator am facut rost,carenele o sa le revopsesc cand se termina sezonul cu 600-800 lei toate. daca iau 1000 euro + 2000 lei pe bunuri e foarte ok. in postul lung spuneai ca bunurile se retin daca vrei banii pe ele . geaca o pot folosi,a sarit vopseaua de pe casca-cu un sticker mai mare se rezolva iar adidasul este rupt+zgariat pe partea stanga.
  19. Am primit nota de constatare , ma duc la Motor Team sa iau deviz . » Post actualizat in 13 Apr 2016 11:51 Edit : Valoare totala deviz ( carena fata + stanga + codita + capac stator + schimbator ) = 1915.96 EUro
  20. am gasit pretul de catalog al componentelor ce le am avariate : carena stanga - 2280 lei codita - 2092 lei capac stator - 750 lei levier schimbator viteze - 304 lei parbriz aftermarket - 200 lei un set de semnalizari - 40-50 lei + casca - 850 lei geaca - 930 lei ( pret redus de la 1700 lei ) adidasi - 250 lei daca doresc sa o fac in regie proprie cam la cati bani sa ma astept sa-mi dea ?
×
×
  • Creează nouă...