Alex Afv Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Avand in vedere cele 28 de grade din atmosfera,caut colegi de drum pentru o plecare din Bucuresti catre mare sau catre munte cu intoarcere pe seara...doritori?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Ora 10.00 petrom miorita spre Sinaia, Brasov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Aprilie 6, 2016 Autor Share Postat Aprilie 6, 2016 Ora 10.00 petrom miorita spre Sinaia, Brasov ? salut,a intervenit ceva si nu mai pot merge...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 mult zgomot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Nu e zgomot, suntem deja doua motoare. Plecare din benzinaria de langa mc.Otopeni, ora 10.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 mult zgomot Cum adică? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Cum adică? Adica, initiatorul topicului s-a "sucit" ! Se mai intampla, dar tura se face chiar si asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Aprilie 7, 2016 Autor Share Postat Aprilie 7, 2016 mult zgomot offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 offtopic OFFTOPIC este chiar TOPICUL ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Noi am fost si intr-adevar a meritat ziua de concediu luata. Cald, soare, numai bine de bagat km. Dupa cum se vede in ultima poza, abia de luna viitoare ne putem bucura de Transalpina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Noi am fost si intr-adevar a meritat ziua de concediu luata. Cald, soare, numai bine de bagat km. Dupa cum se vede in ultima poza, abia de luna viitoare ne putem bucura de Transalpina. norocosilor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Penultima poza (nu ca voi ati fi niste urati) este "cremenala", io le spun acestor poze reusite "de carte postala". Va invidiez ... frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Poza asta e reclama : riders, visit Romania ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Am reusit sa evadez putin si azi. Tura scurta dar relaxanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 (editat) Am remarcat si eu, impreuna cu Luigi, galbenul campurilor de rapita si mai ales parfumul (sambata). Peste o saptamana va fi o feerie. Numai sa fie vremea ok pentru plimbare, sa mai putem admira peisaju'. Editat Aprilie 10, 2016 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Am remarcat si eu, impreuna cu Luigi, galbenul campurilor de rapita si mai ales parfumul (sambata). Peste o saptamana va fi o feerie. Numai sa fie vremea ok pentru plimbare, sa mai putem admira peisaju'. Inca nu stiu sigur dar exista o posibilitate s-o luam spre TF in weekend. Daca va tenteaza sunteti bineveniti. Ca sa nu poluam topicul, detaliem pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate