BlackSeraph Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Daca nu are ar trebui sa isi faca. S-ar distra pe seama postarilor din topicul asta. Nu are timp, ca motoreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Pe forumurile auto se practica un topic numit " pe cine am vazut in trafic". Lumea pune poze cu masina colegului sau " il saluta " pe forum. Vad ca pe motociclism.ro e de (cuvant urat) sa faci asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Mi se pare buna intentia. Poate riderul ar vrea sa aiba o poza din trafic, un NV de care sa isi aduca aminte mai tarziu. Daca nu doreste pur si simplu poate solicita stergerea fotografiei. Eu personal sunt pentru astfel de initiative. P.S. De obicei amanta se foloseste la altceva, nu la plimbari pe motocicleta, cel putin asta este parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 P.S. De obicei amanta se foloseste la altceva, nu la plimbari pe motocicleta, cel putin asta este parerea mea. Poate nu era amanta lui, dar urmeaza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 (editat) Era fiica amantei lu' ta-su! Editat Aprilie 7, 2016 de RazvanLNI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 eu cred ca initiatorului doar i s-a parut ca surprinde un moment frumos si a vrut sa il imparta acum si cu subiectul - de unde ati dedus voi ca l-a fotografiat pe ala ca era-n adidasi, nu inteleg!! +1 Așa am perceput și eu topicul. Dar cum România este singura țară din lume în care Chuck Norris a luat bătaie, culmea, de la un forumist, e de înțeles atitudinea postacilor. Asta și faptul că, probabil, toți nemulțumiții nu au acasă decît chiloți și șutieri pe post de echipament moto, ceea ce pentru mine este OK, să nu înțelegeți greșit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 e de înțeles atitudinea postacilor [/b] Credeam ca trebuie sa fi in carantina ca sa te ridici la rang de postac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 (editat) Lasati ma echipamentu.va spun io ca bmw-ul e figura principala Editat Aprilie 7, 2016 de lessy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Lasati ma echipamentu.va spun io ca bmw-ul e figura principala n-arata rau, da' nu e M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Nu e m5, dar m packet e! Dupa prag si dupa janta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 da, pachetul M il are, da' tot M-ul de la mama lui e ce trebuie per total arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Pai e ce trebuie ca motorul de m5 e un v10.de aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Slab! Ai mei sunt roz! Am si eu roz, dar mi-am luat si o pereche barbateasca pentru motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Reprezentantii BCR - CIUC - GRAL - OMV - KAWASAKI - BMW - DACIA - PEUGEOT rugam treceti pe la caseria @alexbit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Cred ca daca initiatorul topicului stia cum sa "duca" discutia, am fi avut inca un candidat la titlul: Cel mai amuzant topic de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Cred ca daca initiatorul topicului stia cum sa "duca" discutia, am fi avut inca un candidat la titlul: Cel mai amuzant topic de pe forum. Sa mai urle careva dupa moderatori ca nu isi fac treaba ,daca il inchideau atunci cand s-a cerut aveam de pierdut la capitolul amuzament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate