FlorinSg Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 Florine, da' deschide tu o crasma pentru motociclisti si te-ai scos, faci un decor motociclistic, ... si sa vezi ce vine lumea... da da ar fi o ideie poti sa imi explici exact unde e? pe grivita, pe la piata mare? vine careva cu motorul ? ca sa pot observa mai usor unde e. pe grivita langa piata concordiei ......nu stiu daca vine cineva cu motoru ca e seara si se lasa putin ger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noisymusician Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 La multi ani! Am auzit ca a fost vreme buna la Braila saptamana asta ,poate dupa ce termin sesiunea va fi si mai frumoasa ca sa iesim umpic la aer!!! k la Brasov cea mai buna urare ar fi PARTIEEEeee!!!! ca asfalt uscat nu va fi prea curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 poti sa imi explici exact unde e? pe grivita, pe la piata mare? vine careva cu motorul ? ca sa pot observa mai usor unde e. a venit scandal cu motoru si l-a prins o ninsoare de mama mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 a venit scandal cu motoru si l-a prins o ninsoare de mama mama Skandal oricum are parte de actiuni\aventuri de genul...dak nu e ploaie sau pietrisi pe drum tre sa fie vreun sofer care sa nu il vada...sau ca in cazul de acum...da ninsoarea peste el...bine ca e baiat simpatic...ca de altfel toata familia de bikeri...Mos Skandal,Baba Skandal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 Skandal oricum are parte de actiuni\aventuri de genul...dak nu e ploaie sau pietrisi pe drum tre sa fie vreun sofer care sa nu il vada...sau ca in cazul de acum...da ninsoarea peste el...bine ca e baiat simpatic...ca de altfel toata familia de bikeri...Mos Skandal,Baba Skandal... pai au venit si ei vineri dar cu masina....... vezi ca maine se anunta o mica plimbare pan la slobozia.......trebuia azi dar a intervenit ceva.......oricum a ramas pt maine la 13 plecare de la primarie.....daca se schimba ceva te anunt acii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 pai au venit si ei vineri dar cu masina.......vezi ca maine se anunta o mica plimbare pan la slobozia.......trebuia azi dar a intervenit ceva.......oricum a ramas pt maine la 13 plecare de la primarie.....daca se schimba ceva te anunt acii anunta...dar nu cred ca pot veni,fac ceva renovari si tre sa stau paznic la oi(meseriasi)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 anunt stai lin .....ca nu se stie poate ti se imbolnaveste vr-o oaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 anunt stai lin .....ca nu se stie poate ti se imbolnaveste vr-o oaie ...pai una chiar so imbolnavit...dar tot au mai ramas de pastorit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 fost-am lele si ne-am intors am sa pun si o mica poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 fost-am lele si ne-am intorsam sa pun si o mica poza bv...poate stabilim si facem o tura mai lunga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 sa fim noi sanatosi pan atunci poti veni azi sa vorbim la acapulco ....ora 5 juma azi se pleaca la maxineni la adi ...plecarea de la primarie............ la ora 1. 40 adunarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 sa fim noi sanatosi pan atunci poti veni azi sa vorbim la acapulco ....ora 5 juma azi se pleaca la maxineni la adi ...plecarea de la primarie............ la ora 1. 40 adunarea pai si noi plecam la o tura...nu stiu unde...dak vre-ti la 11.30 la PetromV pe Buzaului dupa Dacia Service... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 pai si noi plecam la o tura...nu stiu unde...dak vre-ti la 11.30 la PetromV pe Buzaului dupa Dacia Service... acu am vazut anuntu tau.....oricum eu vorbisem cu baieti pt 1.40 asa ca nu puteam schimba.....data viitoare poate ne vorbim mai din timp gata am mai facut vre-o 120 km si azi http://motociclism.ingalati.net/viewtopic....90&start=90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 fost-am lele si ne-am intorsam sa pun si o mica poza Ba, da' s-a mutat Parisu la Galati? Unde naiba e turnul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
long life Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 e la slobozia pentru cei ce vor a sti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 Ba, da' s-a mutat Parisu la Galati? Unde naiba e turnul ala? e undeva la marginea orasului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 pentru cei mare nu ma cunosc, sunt tot din braila ........ moto meu este the best ....... Honda CB 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Martie 6, 2009 Autor Share Postat Martie 6, 2009 fiecare ne laudam cu ce avem......te salut marius.....sper sa-ti faci timp sa merem duminica la tulcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 inca o plimbarica pan la tulcea s-a tinut azi 4 motorete din braila si 3 din galati.....poze pun mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 inca o plimbarica pan la tulcea s-a tinut azi4 motorete din braila si 3 din galati.....poze pun mai incolo http://motociclism.ingalati.net/viewtopic....;p=11741#p11741 acii poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 dezlegarea la peste s-a tinut la mine dupa o mica plimbare http://motociclism.ingalati.net/viewtopic....;p=11927#p11927 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_85t Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Salutare, si eu sunt din Braila, sunt nou printre motociclisti si as fi vrut sa stiu dak mai are loc adunarea de vinerea la ora 17? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Martie 25, 2009 Autor Share Postat Martie 25, 2009 Salutare, si eu sunt din Braila, sunt nou printre motociclisti si as fi vrut sa stiu dak mai are loc adunarea de vinerea la ora 17? intalnirile nu se mai tin acolo......de acu ne gasim la plimbari sau cand se fac gratare ori la vreo padure ceva ori pe la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeoH-D Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 asa e ai dreptate dar cei din braila intra f rar pe forum asa ca ce rost are sa mai deschid un topic pt asta si sa scriu doar eu acoloau fost anuntati de mine prin tel si mess salutare fratilor si eu is tot din braila pe unde se mai starnge lumea? nus prin zona momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 salutare fratilor si eu is tot din braila pe unde se mai starnge lumea? nus prin zona momentan cand esti prin zona si vrei sa iesi lasi un mesaj ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate