gigis Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Salutare, Am o problema ciudata la 636 din 2002. Am antigel in bidonas, de 3 ani e la acelasi nivel. Cam de 2 ori pe sezon creste temperatura spre maxim si trebuie sa adaug lichid, dar nu prin bidon, ci prin busonul de la radiator, pentru ca bidonul are acelasi nivel ca oricand. Nu stiu daca am explicat corect. Ce sa nu functioneze? Temperatura motorului e normala si in mers si la stat pe loc, ventilatorul raceste ok. Intr-un fel pare ca nu exista legatura intre vas si radiator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 Sunt gresit motate furtunele cele mici de la radiator. Langa businul de la radiator,sub el sunt doua furtune subtiri..inverseaza-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Sau e înfundat un furtunas. Eu așa am pățit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 furtunele sufla si afli care da in vasul cu antigel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate