T.Transalp Postat August 6, 2021 Share Postat August 6, 2021 Salutare de la granita de pe partea franceza, din Colmar. Tocmai mi-am luat un Transalp pentru plimbari regio. Cineva in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 6, 2021 Share Postat August 6, 2021 Eu ajung saptamana viitoare in zona, pe la Lichtenwald, poate ne gasim pe undeva mai multi, mai schimbam ceva ganduri, informatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianraileanu Postat Septembrie 13, 2021 Share Postat Septembrie 13, 2021 La 01.05.2017 la 13:37, Iulian.dragos a spus: Salutare. Locuiesc în Rheinland Pfalz 67346 Speyer. Este cineva prin apropriere? Poate facem o mica plimbare prin munții pădurea neagră Salut, locuiesc în Mannheim dacă cumva mai vezi mesajul, scrie-mi, mai avem timp și anul asta, poate ne dam împreună. Multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CZ 75 Postat Martie 22, 2023 Share Postat Martie 22, 2023 Intre Bruchsal si Germersheim e cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Poate revitalizam acest topic. Eu sunt in zona Ravensburg. Daca mai sunt si altii prin apropiere va invit sa schimbam numere de telefon. apoi vedem ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
do_it Postat Iulie 28 Share Postat Iulie 28 La 21.08.2019 la 21:54, alex.alexey a spus: Eu sunt in Bietigheim-Bissingen. Poate ne vedem la o tură. Salut. Nu stiu daca mai se uita cineva aici dar observ ca suntem citiva in aceeasi zona; Eu stau in Zuffenhausen ( pe linga fabrica Porsche ) @alex.alexey, @gsxaddict,@Mihai R1, deci aproape de LB sau Bietigheim-Bissingen ca sa nu mai zic de @Mihai R1... ceva idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 28 Share Postat Iulie 28 Salutare, eu mai vin prin zona, in Thomashardt, abia am fost week-end-ul trecut. Eu stau pe langa Nurburgring... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate