moto_fan_2016 Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Salutare, Am nevoie de o geaca textil, care sa reziste la ploaie si eventual sa aibe si o captuseala detasabila. Buget <= 1000 ron. Ce modele / firme imi puteti recomanda ? Ce parere aveti de IXS / ICON/ BERING Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Salutare, mai am o singura bucata, marimea S la aceasta Frank Thomas Gore 252, are o calitate foarte buna, mesada pentru vreme rece este destul de groasa si perfect izolata. Protectia spate groasa, spuma cu memorie (este comod de purtat). Pret 450ron, transport inclus. /index.php?/topic/734910-geci-moto-touring-noi/?hl=thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 /index.php?/topic/736475-geaca-macna-geo-4-season/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Arunca un ochi la modelele de la oxford.Au un raport pret/calitate,destul de bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_fan_2016 Postat Aprilie 28, 2016 Autor Share Postat Aprilie 28, 2016 (editat) Ms de oferte dar nu cred ca mi-ar veni. Dupa cum a spus un coleg, am uitat sa mentionez marimea care ma intereseaza , si anume: L sau 52/54.. Editat Aprilie 28, 2016 de moto_fan_2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 cauta pe okazii.. eu am luat o rukka goretex cu 450 lei, impecabila banuiesc ca stii ce este rukka... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulia Ghita Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Ti-as recomanda geaca pe care o am eu, si anume: Fastway basictex. O gasesti pe kronaumoto.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_fan_2016 Postat Aprilie 30, 2016 Autor Share Postat Aprilie 30, 2016 Ti-as recomanda geaca pe care o am eu, si anume: Fastway basictex. O gasesti pe kronaumoto.ro. Ms, o sa dau azi o tura pe la ei sa vad despre ce e vorba. Singurul produs pe care l-am luat de la ei pana acum, a fost o trusa de scule -Rothewald (de care sunt foarte multumit) dar din cate am inteles echipamentele de la ei sunt in general medium quality, asa este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Poți încerca Revit Excalibur. Nouă e la un preț cam de 1000 ron, pe Louis. Am folosit-o și la 0C și la 40C și a fost foarte ok. Are membrană impermeabilă și mesadă de iarnă ambele detașabile, are aerisiri la antebrațe, piept și la spate, vine cu protecții la coate și umeri Knox; Level 2 și la spate din spumă soft (care foate fi upgradată cu protecția dedicată de la Revit). Găsești dealer de produse Revit și aici, pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate