Fiziflash Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Deoarece levierul de frana nu este ferm, dupa ce am aerisit in mod repetat frana, fara a se remedia problema am decis sa imi comand un kit de reconstructie. Un magazin local mi-a luat un kit de la Tour Max (made in japan), iar acolo pe langa piston si garnituri, mi s-a livrat o mica cutiuta cu un fel de vasilina roz in interior. M-am uitat pe youtube la mai multe tutoriale despre cum se face corect aceasta operatiune insa nicaieri nu am vazut sa se specifice ceva de aceasta substanta. Are cineva idee la ce foloseste? Orice sfaturi inainte de a ma apuca de aceasta operatiune sunt binevenite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Ungi garniturile si tot ansamblul,inainte de montare. Teoretic se poate si direct cu lichid de frana,dar de...fa cum zice producatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 si las tot maglavaitzul ala sa se amestece cu lichidul de frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Pai nu dai "cu pumnul"... ungi fff putin, o pelicula subtire, cat sa fie alunecos cauciucul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 am inteles. Am fugit la garaj » Post actualizat in 03 May 2016 11:54Am terminat de schimbat kit-ul. Este foarte foarte simpla operatiunea iar diferenta fata de cum functiona inainte este enorma. (Cursa mult mai mica a levierului, merge liniar - inainte mergea in suturi ) si tine mult mai bine. Recomand oricui are probleme de genul acesta sa se incumete a schimba singur. Chiar e foarte simplu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 bine ca ai descoperit apa calda! dar e bine ca te-ai inplicat si ai reusit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 apa calda? ce e aia? pt motocicleta? ) Stiu ca este banal insa chiar am fost incantat pentru ca am facut tot ce se putea la frane, de la aerisit la reconditionat etrieri. Mai ramasese asta si cu schimbatul furtunaselor. Iar daca cineva care se izbeste de aceiasi problema gaseste topicul si isi rezolva problema eu sunt multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 apa calda? ce e aia? pt motocicleta? ) in frane si in femei sa nu ai incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate