luciusmerlucius Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 (editat) Salutare, Am ambreiajul dus la ktm-ul meu 250 exc si sunt interesat de achizionarea unui kit complet nou. Cautand prin ofertele de pe piata m-am intalnit si cu oferte aftermarket la jumatate de pret Prox, Lucas TRW, Tecnium Intrebarea e daca a folosit cineva asa ceva si e multumit. E vreo diferenta ? O sa tina doar o tura ? Are cineva asa ceva? Diferenta de pret e de luat in seama ...unul original (care nu stiu de cine e facut) e aproximativ 900 ron. Editat Mai 5, 2016 de luciusmerlucius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Am vazut chit de la Ebc cu 700 de ron,placi,lamele si arcuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Mai 6, 2016 Autor Share Postat Mai 6, 2016 (editat) Am vazut si eu dar nu stiu nimic de el. Diferenta e prea mica ca sa nu-mi iau original. Mersi Editat Mai 6, 2016 de luciusmerlucius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Dar la 420 lei mai e diferenta mica? http://fmracing.ro/ro/ambreiaj-/2616-kit-ambreiaj-4mx-fm-racing-ktm-250300-din-2003-2012.html Ma intereseaza si pe mine subiectul, si diferenta pana la 940 lei e considerabila. A folosit cineva 4mx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Mai 6, 2016 Autor Share Postat Mai 6, 2016 Da. Diferenta e mare. Eu ma refeream strict la cel de 700 ron si original. Mai asteptam, poate mai sunt oameni care folosesc after market-uri si au si ceva opinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Nu stiu de marcile pe care le-ai enumerat, dar la noi in grup, am pus deja 3 kituri de ambreiaj Mitaka pe 2 x KTM 250 EXC si 1 x KTM 200 EXC, vreau sa spun ca merg de rup si le forjam la hardcoreala de dracii le chiaptana. Pretul sub 500 lei. probabil acelasi lucru il face si prox, ebc, etc. Probabil unele au arcuri mai tari sau mai moi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Mai 9, 2016 Autor Share Postat Mai 9, 2016 Multumesc de feedback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 cum a zis si cazy mai sus,cauta pe ebay MITAKA (aici nu cred ca o sa gasesti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Salut pana la urma cum a ramas? mergem pe original sau after market? si eu sunt interest de 4MX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biscuit Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Merg de rup pamantul... Am pus si eu pe un SXF si a mers fara probleme, l-am luat de la fmracing de la Alfred cu aprox 430 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Din experienta unui amic: luat un 4MX de la fmracing, si constatat ca arcurile din kit sunt vizibil mai mici decat arcurile originale de pe motorul lui. Omul nu mai stie daca pana la urma a montat si arcurile noi odata cu ambreiajul sau le-a lasat pe alea vechi pe motor. Dupa asta, pana sa se incalzeasca bine motorul, ambreiajul agata destul de tare. Cand se incalzea, nu mai avea nicio problema. Omul a vandut motorul dupa vreo 2 luni, deci nu stie cum s-a comportat pe termen lung. Parerea lui: daca va comandati 4MX, dati un telefon inainte si puneti vanzatorul sa va masoare arcurile. Daca sunt mai mici decat in manualul motocicletei, nu va luati (posibil sa fi fost doar la el o eroare de fabricatie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 cred ca o sa merg pe original totusi ciudat cu arcurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate