Titishor Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Salutare! Adresez o intrebare pentru un prieten care nu are cont aici. Sper ca am intrat unde trebuia. Vrea sa stie unde ar putea sa indrepte o jamba (furca normala, nu upside down). De preferat undeva in zona Onesti, dar nu exclude sa o trimita in alte orase. Va rog sa luati legatura direct cu el la numarul: 0752900995-> Diesel Merci fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 in caz ca nu gasesti in onesti nimic am sa incerc sa te ajut eu si poate iti gasesc pe cineva in bacau ori iasi... dar ar fi de preferat sa nu indrepte si sa o schimbe, nu o sa iasa niciodata cum a fost si mai bine sa astepte putin in caz ca nu gaseste pe piata ori sa caute inafara si sa ia alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Nu se poate îndrepta. Se cumpără alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate