Dragos Macovei Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Salut mă interesează unde as putea găsi oameni pricepuți cu rs 125 ceva oficial nu în curtea din spate să umble cu grijă și să aibă idee ce fac.am auzit de un centru de scootere din București dar nu stiu cum se prezintă. Aștept păreri. Am rs 125 și nu vreau reglaje proaste să trebuiască apoi să schimb chiuloasa și alte piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 daca te referi la scuter centre, am fost de cateva ori la ei si sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Incearca la Razvan de la Axxa Motors - Vitan. Din ce stiu se ocupa si de astfel de motoare. E meserias. Iti trimit detalii pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@nonim Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 Subscriu pentru Razvan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate