marin_catalin00 Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Caut pe cineva sa imi poata repara o moto Cz de 250 din 82. Ori service, ori pers fizica. Am tot cautat pe net si nu am gasit pe nimeni sa ma poata ajuta, asa ca daca va ocupati cu asa ceva sau daca stiti pe cineva, care stie pe cineva, care stie pe cineva care repara, please HELP! Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Caut pe cineva sa imi poata repara o moto Cz de 250 din 82. Ori service, ori pers fizica. Am tot cautat pe net si nu am gasit pe nimeni sa ma poata ajuta, asa ca daca va ocupati cu asa ceva sau daca stiti pe cineva, care stie pe cineva, care stie pe cineva care repara, please HELP! Multumesc anticipat! de unde esti.reparatia n-ar fi o problema dar totul depinde de locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marin_catalin00 Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 sunt din bucuresti, sector 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Salut, eu am un CZ 250 din 82 , m-am apucat de el da abia la primavara il termin pe al meu, zi si tu ce probleme are al tau poate pot sa te ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Caut pe cineva sa imi poata repara o moto Cz de 250 din 82. Ori service, ori pers fizica. Am tot cautat pe net si nu am gasit pe nimeni sa ma poata ajuta, asa ca daca va ocupati cu asa ceva sau daca stiti pe cineva, care stie pe cineva, care stie pe cineva care repara, please HELP! Multumesc anticipat! daca o aduci la BR te duc eu la mecanici de comuniste. repara orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marin_catalin00 Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 daca o aduci la BR te duc eu la mecanici de comuniste. repara orice. imi e cam greu sa o aduc pana in braila. eu abia am cumparat-o, mi-a placut mult, dar nu merge deloc acum. era a unei tipe care a uitat de ea intr-un garaj. deci ii trebuie o reparatie capitala. am vrut eu sa ma apuc de ea, dar nu am timpul necesar. As vrea sa gasesc pe cineva caruia sa i-o dau asa cum e, si sa o iau functionand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 reclama mascata Pedro 0723172823 - are "sediu" pe langa grozavesti suna'l sa iti faca o evaluare a problemelor. ijurile le face cu ochii inchisi dar nici celelalte comuniste nu ii ascund prea multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marin_catalin00 Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 reclama mascata Pedro 0723172823 - are "sediu" pe langa grozavesti suna'l sa iti faca o evaluare a problemelor. ijurile le face cu ochii inchisi dar nici celelalte comuniste nu ii ascund prea multe merci mult o sa il caut sapt viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate