shpixy Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Verific cum ai montat cruise controlul, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 (editat) Verific cum ai montat cruise controlul, da? » Post actualizat in 06 Jun 2016 16:26 Era si cazu'! Noi ajungem de joi si ne cazam alaturi, la Marina Surf. Cred ca se rezolva cu locul de cort. Te sun pt detalii. * detalii, daaaa! hai ca-ti fac o lista, sa-ti fie mai usor: - loc de cort la umbra si aproape de apa, daca se poate - pompa de umflat salteaua (ca nu stiu ce am facut cu ea, nu mai e... ) - bere la sticla sau la butoi - apa la 2l, nu mai departe de 100-200 m de camping - foc de tabara - stele multe si toate sa fie galbene (nu alte culori, ca ametesc...!) - nisip cat mai fin - pesti fripti si scoici fierte cam asta e, sefu', daca mai imi amintesc ceva, iti zic la telefon... sper ca te descurci multumesc aniticipat! Editat Iunie 7, 2016 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Iunie 7, 2016 Autor Share Postat Iunie 7, 2016 (editat) AMR aprox. 60 ore... Va asteptam cu berea la rece, vodka la gheata si cu mare chef de party! P.S.: Vremea se anunta super! Editat Iunie 7, 2016 de Seawolves Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 (editat) un program pe ore exista? m-ar interesa la ce ora e parada si de la ce ora incep cantarile Editat Iunie 8, 2016 de Endurista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stef2000 Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Ceva plecari organizate din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Ceva plecari organizate din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Iunie 8, 2016 Autor Share Postat Iunie 8, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Super ! Recomand trupa MAGICA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Chiar asa? Nici o plecare organizata/anuntata din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Felicitari pentru eveniment inca o data SeaW. Hai sa organizam plecarea Vineri la ora 9 ce spuneti, cei care puteti pleca la ora aia? Chiar asa? Nici o plecare organizata/anuntata din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_028 Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Salutare. deoarece nu pot pleca din timpul saptamanii si eu sunt interesat de o plecare organizata sambata dim din bucuresti ....astept oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Din Iasi pleacă cineva vineri dimineata? Eu plec vineri pe la 8-8:30 din Rompetrol Bucium,traseu prin Brăila-bac-Măcin -Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stef2000 Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Felicitari pentru eveniment inca o data SeaW. Hai sa organizam plecarea Vineri la ora 9 ce spuneti, cei care puteti pleca la ora aia? » Post actualizat in 08 Jun 2016 21:29 Sambata dimineata ramane o alternativa pentru cei care nu pot pleca de vineri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Felicitari pentru eveniment inca o data SeaW. Hai sa organizam plecarea Vineri la ora 9 ce spuneti, cei care puteti pleca la ora aia? pai pune un loc de plecare, o ora si traseul pe care vrei sa mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Ora 9 plecare Petrom Afumati cel imediat dupa Dorraly (nu primul langa pod). Traseu drumul vechi adica: Afumat - Urziceni - Slobozia - etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Ora 9 plecare Petrom Afumati cel imediat dupa Dorraly (nu primul langa pod). Traseu drumul vechi adica: Afumat - Urziceni - Slobozia - etc Vineri sau sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Prezent. Dar cu masina si copilul,trebuie si el sa pape un mic si sa-si clateasca ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Eu intentionez sa plec vineri la ora 9 dar sa merg pe A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Salut. Vineri dimineata Vineri sau sambata? » Post actualizat in 09 Jun 2016 09:18E o varinata si pe A2, spune un loc de intalnire. Benzinaria Mol la intrarea pe autostrada ? Eu sunt de parere ca autostrada e plictisitoare de aia venisem cu propunerea de a merge pe drumul vechi... dar apare si problema politiei Eu intentionez sa plec vineri la ora 9 dar sa merg pe A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XmmD Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Salutare , Pleacă cineva vineri dimineata pe drumul vechi Buc-Lehliu-Slobozia-Harsova-Navodari ? --> https://goo.gl/maps/N5BBGuhnytM2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Da maine dimineata ora 9 din benzinaria Mol pe A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 OK. Ne vedem acolo. Poate discutam si la Lehliu ieșim de pe autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Masina cu 3 locuri libere/ plecare din Bucuresti aprox ora 12.00 vineri 10.06.2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stef2000 Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Multumim organizatorilor! O intalnire reusita! Felicitari si ne vedem la anul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 SUPER SUPER TARE,FELICITARI ORGANIZATORILOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate