gabyolty Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 (editat) Sambata 14 mai 2016 Editat Mai 16, 2016 de gabyolty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Salut, intelegem ca esti emotionat de iesirea proaspat facuta si ca ai vrut sa impartasesti cu noi acest lucru dar, cateva cuvinte tot ar fi fost necesare. O scurta istorisire, o ora de plecare, un traseu ales, etc. Hai sa transformam (adica tu) aceste imagini frumoase intr-o poveste la care sa poti adauga ulterior si alte evenimente frumoase. Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Sambata 14 mai 2016 .... ala nu e free windu lu Paca? parca seamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Sambata 14 mai 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Sambata 14 mai 2016 Pare destul de buna starea drumului, urmeaza sa ajung si eu prin zona duminica viitoare , tot cu un freewind . Frumoasa tura si vremea pare sa fi fost buna. Te rog frumoas lasa-mi si mie cateva detalii despre acel parbriz...ca si eu am modelul scurt si ma cam sufla vantul , iar cel de touring de se gaseste pe net , tot nu este foarte inalt. Chiar e fain parbrizul si practic ! O sa-ti dau de stire cand mai vin aproape de brasov , poate facem un traseu ceva , tot asa cu mai putin asfalt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyolty Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 (editat) Am plecat de dimineata pe la 10 ,vremea a fost destul de buna ,freewindul a fost a lui paca:D Parbrizul e home made daca vii la brasov iti fac si tie unu la forma si dimensiunea dorita...0747792531 Gabi Probleme nu au fost ,doar pasagera care m-a ciocanit cu casca in casca tot drumul:))Daca mai mergeam 100 de km ma lasau nervii si ajungea ca Elodia:)) Editat Mai 16, 2016 de gabyolty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Parbrizul e home made daca vii la brasov iti fac si tie unu la forma si dimensiunea dorita Faci si suport cu care sa prinzi parbrizul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 (editat) Frumoasa zona, am fost si eu duminica pe acolo, dar am mers Sirnea- Ciocanu - Podul Dambovitei. Editat Mai 16, 2016 de zyonbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyolty Postat Mai 17, 2016 Autor Share Postat Mai 17, 2016 Frumoasa zona, am fost si eu duminica pe acolo, dar am mers Sirnea- Ciocanu - Podul Dambovitei. Pe Sirnea m am intors.... Suport de parbriz mai greu dar cred ca se poate inventa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate