Lucian Dutu Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 1.Nu are legatura vitezana cu endureala 2. Iti ajunge un 250 in 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 parerea mea este sa va suiti pe mobrele astea si sa va dati macar un pic. sa vedeti ce si cum...sa va faceti o idee..si dupa ai sa cumparati ceva daca aveti pana in 100 de kg orice 2 t este bun peste 200 exc..inclusiv 200 exc(este mai rar si greu de gasit unul bunicel) 300 exc 2t nu va sfatuiesc..e prea mult si ptr unii cu experienta mai mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 toata lumea vb de 2 timpi ...dar 4 timpi ce are ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 nu are nimic..din contra !ptr un incepator 4 t -ul este mai prietenos...dar are dezavantaje,e mai greu,mai scumpa ca intretinere...depinde pe unde il folosesti si ce trasee faci 2t-ul este mai usor ca si kg si mult mai usor de intretinut...iar la banii care ii au..2t este raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 (editat) si ce modele imi recomandati ?? ce an ? ...si poate pe cineva care are de vanzare ? :-D Editat Mai 20, 2016 de Mickey20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 la 4T e mai usor ca ai putere la turatii mici si poti invata mai usor endureala si daca ai un motor bun nu trebuie sa bagi bani des ca la 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 (editat) discutiile 2t vs 4t sunt lungi,interminabile si balanta nu cred ca inclina decat in functie de gusturile omului.si mai ales ce vrea sa faca cu motoreta respectiva ca si popularitate si cele mai uzuale sunt ktm-urile.si cele 2t si cele 4 t avantajele sunt ca ..gasesti piese f f usor...sunt fiabile (asta daca nu iti iei vreo cazatura) pe parte de enduro,japonezele stau mai prost...yamaha wr..honda crf-x..suzuki dr-drz..,toate 4 t la capitolul asta ma abtin ptr ca nu am detinut modelele respective Editat Mai 20, 2016 de ovi200exc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Gata , m-am decis ....am avut mai multe discutii cu enduristi si am citit multe forumuri (4t vs 2t) si pana la urma o sa optez pentru un KTM 200 EXC in 2t . Poate o sa fie mai greu la inceput dar o sa il dovedesc eu pana la urma. Daca aveti prieteni care vrea sa scape de unul , astept un PM. Multumesc tuturor pt sfaturi si ne vedem prin padure. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Japonezele sunt mai fiabile la motoare, KtM urile stau bine la suspensii. Asta o spun KTM știi Intr-adevar piesele la KTM ajung mai repede si au toți de vânzare second. Dar si de asta putem vb până la Anul si nu terminăm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Foarte buna alegere !! Am avut 3 ani 200 exc si este o motoreta ezrraordinara ! Daca ai pb sau nelanuriri ,cauta-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin. Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Salut, Sper sa nu fiu off-topic,dar daca s-a ajuns la 2t vs 4t vreau sa va intreb ceva,scurt si la obiect.. Exista Suzuki dr 125cc IN 2t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Ne testezi cunostiintele sau de ce intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 (editat) Salut, Sper sa nu fiu off-topic,dar daca s-a ajuns la 2t vs 4t vreau sa va intreb ceva,scurt si la obiect.. Exista Suzuki dr 125cc IN 2t? Cred ca Suzuki RM 125 Editat Mai 23, 2016 de Lucian Dutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin. Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Nu, am gasit una de vanzare si omul sustine ca e in 2 timpi,am cautat pe internet dar nu am gasit motorizarea asta.Eu stiu ca sunt doar in 4 timpi modelul asta » Post actualizat in 23 May 2016 19:28Ne testezi cunostiintele sau de ce intrebi? Nu, am gasit una de vanzare si omul sustine ca e in 2 timpi,am cautat pe internet dar nu am gasit motorizarea asta.Eu stiu ca sunt doar in 4 timpi modelul ast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 (editat) Nu, am gasit una de vanzare si omul sustine ca e in 2 timpi,am cautat pe internet dar nu am gasit motorizarea asta.Eu stiu ca sunt doar in 4 timpi modelul asta » Post actualizat in 23 May 2016 19:28 Nu, am gasit una de vanzare si omul sustine ca e in 2 timpi,am cautat pe internet dar nu am gasit motorizarea asta.Eu stiu ca sunt doar in 4 timpi modelul ast Bineinteles ca 4T. Inseamna ca nu are acte. E furata. Editat Mai 24, 2016 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin. Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Bineinteles ca 4T. Inseamna ca nu are acte. E furata. Zice ca are acte,e inscrisa pe politie.Sustine ca e motorul ca cel de pe dt 125. P.s: Nu reusesc sa pun poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Aham.... Deci e o Suzuki-Yamaha pur-sange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin. Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 (editat) Ee..asta e Deci? Editat Mai 24, 2016 de Alin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Adica o Yamaha DT 125 pe care omul a reusit sa puna o sea si o codita de DR, si o vinde ca si DR. Sau, mai bine zis, o dezmembreaza pentru ca nu i-o cumpara nimeni asa, struto-camila: Anuntul:http://olx.ro/oferta/dezmembrez-suzuki-dr-125-ID4BRLi.html#c42a4a5926 Suzuki DR: https://www.google.ro/search?q=suzuki+DR+125&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjWhrSN2_LMAhWBtxQKHQxRBLQQ_AUIBygB&biw=1680&bih=921 Yamaha DT: http://bikez.com/motorcycles/yamaha_dt_125_r_1997.php Concluzie: DR125 2T exista in aceeasi masura in care exista si Dacia 1300 in 2T, daca ii schimbi motorul cu unul de Trabant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin. Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Multumesc mult. D.asta imi dadea cu virgula. Sunt curios ce scrie in talon daca zice ca e inscrisa pe politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate