Speedy.K Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Aici ai dreptate. Politistul poate sa intervina prea mult in interpretarea legii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Mie-mi place mult aia cu pastrarea distantei fata de vehiculul din fata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Mai 24, 2016 Autor Share Postat Mai 24, 2016 E epica aia. Swu cum un tablagiu, dupa 1,5 ani de scoala politieneasca iti poate retine permisul si are credibilitate din start. Pt cei ce nu stiu, in civilizatie, judecatorul decide asta. Inca o data, mwe cu cacao pt cei ce imbraca uniforma de ordine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 (editat) E epica aia. Swu cum un tablagiu, dupa 1,5 ani de scoala politieneasca iti poate retine permisul si are credibilitate din start. Pt cei ce nu stiu, in civilizatie, judecatorul decide asta. Inca o data, mwe cu cacao pt cei ce imbraca uniforma de ordine. Pai, mestere, vezi ca si in Romania tot judecatorul decide, in final. Ca nu te impiedica nimeni sa te duci in instanta. Doar ca acolo, daca e doar cuvantul tau contra cuvantului gaborului fara nicio alta proba, ai mari sanse sa ramana cum zice gaboru'. Si mie mi se pare normal sa fie asa. Altfel nu s-ar mai fi inventat politia si ne-am sanctiona intre noi, fiecare pe fiecare, cu rezerva de a merge in instanta cine se simte nedreptatit. Si atunci ar trebui sa avem judecatori cam cat politisti, procurori si judecatori la un loc. Te-ai prins?! Si inca ceva: pentru nepastrarea distantei nu te amendeaza niciun gabor daca nu-l pupi in curr pe ala din fata ta. Editat Mai 24, 2016 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Si inca ceva: pentru nepastrarea distantei nu te amendeaza niciun gabor daca nu-l pupi in curr pe ala din fata ta. mai exista situatiile speciale cand te depaseste un mu.ist si se baga in fata ta si-ti franeaza brusc... astea sunt cele mai delicate. Uneori o fac intentionat, uneori sunt idioti din astia care fac slalom printre benzi,si ca sa-l evite pe unu de pe banda lui, se baga pe banda ta, din scurt, si odata intrat pe ea, franeaza brusc (probabil din cauza altuia din fata)..etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 De-asta trebuie pusă camera pe bord. Nu poți să-l acuzi pe polițistul care te scoate pe tine vinovat că tu l-ai lovit pe unu care după ce a slalomat ți-a pus frînă brusc în față. De unde poate să știe el ce s-a întîmplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 o camera in bord e buna doar pentru anumite aspecte ce se pot dovedi din filmare... camera in bord nu-ti poate spune viteza, nici macar nu o poate exprima (de ex un gopro altereaza grav perceptia vitezei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Mai 26, 2016 Autor Share Postat Mai 26, 2016 Pai, mestere, vezi ca si in Romania tot judecatorul decide, in final. Ca nu te impiedica nimeni sa te duci in instanta. Doar ca acolo, daca e doar cuvantul tau contra cuvantului gaborului fara nicio alta proba, ai mari sanse sa ramana cum zice gaboru'. Si mie mi se pare normal sa fie asa. Altfel nu s-ar mai fi inventat politia si ne-am sanctiona intre noi, fiecare pe fiecare, cu rezerva de a merge in instanta cine se simte nedreptatit. Si atunci ar trebui sa avem judecatori cam cat politisti, procurori si judecatori la un loc. Te-ai prins?! Si inca ceva: pentru nepastrarea distantei nu te amendeaza niciun gabor daca nu-l pupi in curr pe ala din fata ta. Perfecta dreptate ai, doar ca eu trebuie sa contest ce zice gaboru' militian, in speta nespalat, care cuvantul lui e litera de lege,iar in fata judecatorului plec de la prezuntia de vinovat. In justitia romaneasca, citeste ce inseamna balanta, esarfa si sabia. Pe cand in tarile calde, este totul ordonat... Ex pleci de la prezumtia de nevinovatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Ce prezumtie de nevinovatie? Vorbim de o contraventie amarata, nu de infractiuni si procese... politistul e organ constatator, printre altele, constata fapta si o sanctioneaza. Nu esti de acord... depui contestatie si dovedesti (martori, declaratii, filmari daca sunt acceptate etc) in fata judecatorului ca tu ai dreptate. Sau nu. Asta e valabila in orice tara "calda". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Mai 27, 2016 Autor Share Postat Mai 27, 2016 Nu stii ce inseamna prezumtia de nevinovatie. Nu conteaza contraventia sau infractiunea. Conteaza sa pleci ca nevinovat ca in orice tara! Documenteaza-te sa vezi la ce ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Stiu f bine ce inseamna si ti-am explicat care e treaba cu politistul constatator. Sa pleci la ce? E o CONTRAVENTIE amarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Stiu f bine ce inseamna si ti-am explicat care e treaba cu politistul constatator. Sa pleci la ce? E o CONTRAVENTIE amarata problema este ca politistul motociclist comunist era nespalat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 problema este ca politistul motociclist comunist era nespalat.... da noi nu stim asta decat din relatarea amicului, deci so politistul are in ochii nostri prezumtia de nevinovatie si defapt politistul era curat. pana la proba contrarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 da noi nu stim asta decat din relatarea amicului, deci so politistul are in ochii nostri prezumtia de nevinovatie si defapt politistul era curat. pana la proba contrarie. Greșit, deoarece principiul prezumției de nevinovăție este ca un drum cu sens unic. Doar civilii pot beneficia de această prezumție de nevinovăție. Angajații statului e di(n)rect vinovați! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Greșit, deoarece principiul prezumției de nevinovăție este ca un drum cu sens unic. Doar civilii pot beneficia de această prezumție de nevinovăție. Angajații statului e di(n)rect vinovați! nu are cum, finca nimeniu nu iaste mai presus decat legea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Termină măi că mai citește vreun student anul I la drept și pică la examen dacă se ia după tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 nu are cum, finca nimeniu nu iaste mai presus decat legea. cred ca mirosul de nespalat razbate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Uau...9 pagini deja, damn son! Nu am mai vazut un topic asa dezbatut de la ala cu multe poze de are 420 dde pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 cred ca mirosul de nespalat razbate... nimic nu stiti... eu la altceva ma refer: asa cum motociclistu nost sufera de nevinovatie ( incat noi nu am vazut nimic se cheama ca e nevinovat,) asa si militianul daca ne bazam dor pe mirodul colegului putem fi indusi in eroare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 Acum ai inteles prezumtia de nevinovatie. Urmatoarea lectie, ce inseamna abuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Cred ca i-ai speriat oricum.... Am trecut ieri pe acolo de 2 ori, si nici picior de militieni ( nici jegosi, nici curati). Ba chiar am observat ca au desfiintat si ( ghereta) punctul de paza unde au bagat niste glumeti acum cativa ani un magar cu cascheta de militian pe cap )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Cred ca i-ai speriat oricum.... Am trecut ieri pe acolo de 2 ori, si nici picior de militieni ( nici jegosi, nici curati). Ba chiar am observat ca au desfiintat si ( ghereta) punctul de paza unde au bagat niste glumeti acum cativa ani un magar cu cascheta de militian pe cap )) pai au aflat ca au fost dati pe teava pe forumul de motociclisti si pe site de intrebari... si acu dardaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Da, au carburatoarele dereglate. Cand treci pe langa ei se aude cum fac .....dîr-dîr-dîr-dîr-dîr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 E soare afara, si-au facut norma cu mine, ala cu vtr se da pe o roata, nu mai are timp de gainarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Case closed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate