Falkenberg Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Pentru atestat de taximetrist se ia in calcul daca esti prins pentru consum de aclool de exemplu, acolo ar fi locul pentru a introduce clauze aditionale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 (editat) ai cauzat un accident in urma caruia a rezultat vatamarea unei persoane ti se revoca permanent dreptul de a profesa ca si sofer in transportul public ( pe langa sanctiunile deja aplicabile) Ia gandeste inca odata ce ai scris aici si pe urma analizeaza urmatoriul scenariu: Se aplica legea asa cum ai scris tu, dar evident si cu "reversul" medaliei, adica daca accidentezi tu un mijloc de transport in comun, din vina ta, si rezulta vatamarea unei persoane, sa ti se revoce dreptul de a conduce permanent... Cum ar fi? Cand va aud ce pretentii aveti mi se face parul maciuca...si pe urma cand e de vina motociclistul il periati de numa'-numa', ca doar om e si el, mai greseste...ipocrizie se numeste asta. P.S. Si mie mi-s dragi taximetristii ca "sarea-n ochi si piparca-n c*u*r"! Dar asta nu ne impiedica sa fim realisti inainte sa facem astfel de afirmatii. Editat Mai 30, 2016 de shackalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 (editat) shackalu, eu zic sa citesti tu pana la capat ce-a scris omu' a zis sa nu mai ai voie sa conduci ca sofer in transportul PUBLIC. adica nu mai ai voie sa fii taximetrist, sofer de maxi-taxi, autobuz, etc Editat Mai 30, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 shackalu, eu zic sa citesti tu pana la capat ce-a scris omu' a zis sa nu mai ai voie sa conduci ca sofer in transportul PUBLIC. adica nu mai ai voie sa fii taximetrist, sofer de maxi-taxi, autobuz, etc Pai am citit pana la capat, dar tocmai aia ziceam eu, daca se aproba o astfel de treaba, am dat acolo un scenariu...nu-l mai scriu odata, citeste-l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 (editat) pai cu ce l-ar afecta pe el scenariul tau daca nu e (sau nu va fi vreodata) taximetrist/sofer de autobuz? srsly... Editat Mai 30, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Mai stie cineva ceva de acest accident? Ce s-a intamplat cu rider-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate