tataitza Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Ducati Monster 900 ie , an 2001 , modificat complet , astept pareri de la EXPERTI Pentru bogatasi execut lucrari de la 0 , vopsit cadre , jante si cartere electrostatic s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 pai si evacuarea la monster de ce a ramas nevopsita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataitza Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 este din titan , are un sunet demential , joase multe daca as gasi ceva din carbon sa fie pereche le-as schimba dar nu prea gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 a nu, eu ziceam de o vopsea ceramica rezistenta la temperatura. Negru mat ar arata super pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataitza Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 prea mult negru mat , nu prea se mai pupa , carbonul este la locul lui mai ales ca sunt multe piese de carbon pe ea , si atentie , tot ce s-a modificat sunt piese originale Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 de acord... da macar slefuita la cum era originala? Teava face o nota discordanta, ruginita, fata de restul look-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Nu arată rău deloc Văd roți, frâne și furcă de 999 sau 749S. Poate și amortizor spate? Nu-mi dau seama. Capacele de distribuție sunt pentru modelul DS, dar nu se vede prea rău. Finalele arată bine, nu-s de schimbat, dar galeria ar merita un polish sau o vopsea termorezistentă negru mat. Părerea mea Singurul lucru... dubios, este colantul de pe părțile laterale ale rezervorului. Fontul scrisului este perfect, dar imitația de carbon din jur nu prea. Dar fiecare cu gusturile lui.Să nu o ții afară când plouă și să-i acoperi ambreiajul când o speli. În rest distracție plăcută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataitza Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 Nu arată rău deloc Văd roți, frâne și furcă de 999 sau 749S. Poate și amortizor spate? Nu-mi dau seama. Capacele de distribuție sunt pentru modelul DS, dar nu se vede prea rău. Finalele arată bine, nu-s de schimbat, dar galeria ar merita un polish sau o vopsea termorezistentă negru mat. Părerea mea Singurul lucru... dubios, este colantul de pe părțile laterale ale rezervorului. Fontul scrisului este perfect, dar imitația de carbon din jur nu prea. Dar fiecare cu gusturile lui. Să nu o ții afară când plouă și să-i acoperi ambreiajul când o speli. În rest distracție plăcută. Tot ce spui tu sunt de Street Fighter 2011 , roti , frane f-s ,comenzi + pompe, suspensie showa gold fata, ohlins spate , capacele pentru distributie difera doar la prinderi fata de originalele , galeria am polishat-o de nenumarate ori dar o fac la fel la prima iesire , o am de vreo 6 ani , doarme in ultima poza , iar "carbonul" de pe rezervor se vede foarte bine dar te insala poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Tot ce spui tu sunt de Street Fighter 2011 , roti , frane f-s ,comenzi + pompe, suspensie showa gold fata, ohlins spate , capacele pentru distributie difera doar la prinderi fata de originalele Îți spun sigur că piesele sunt de pe 749 sau 999 În primul rând roata spate de Streetfighter nu s-ar potrivi pentru că vine de pe o basculă monobraț. Etrierii de frână sunt ceva mai mici la Streetfighter 848, iar la Streetfighter 1098 sunt monobloc. Furca este Showa cu telescoape cu strat de nitrură de titan. Modelul acesta de furcă nu s-a pus niciodată pe Streetfighter: SF848 avea furcă Marzocchi, SF1098 avea Showa fără TiN, iar SF1098S avea Öhlins. Mai mult, prinderile aripii față (și aripa în sine) sunt de 749/999, la Streetfighter arată complet diferit. Amortizorul spate s-ar putea să provină de pe un SF1098S, însă nu sunt sigur că linkage-ul se potrivește la o configurație cu basculă dublă (poate greșesc). Pompele de frână sunt aceleași pe 999 și pe Streetfighter 1098, dar butoiașele de lichide (frână și ambreiaj) sunt într-adevăr de Streetfighter...sau de ST3. Toatea astea nu înseamnă nimic rău, îți spun doar ca să știi exact ce piese ai pe motocicletă Despre capacele de distribuție am spus doar că sunt gândite pentru modelul DS, cu două bujii pe cilindru. Nimic rău în asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Sal ,frumos ghidonul de pe moto este?mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Sal ,frumos ghidonul de pe moto este?mersi ...Este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 frumos tare. mi-a atras atentia ambreiajul. bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataitza Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 Îți spun sigur că piesele sunt de pe 749 sau 999 În primul rând roata spate de Streetfighter nu s-ar potrivi pentru că vine de pe o basculă monobraț. Etrierii de frână sunt ceva mai mici la Streetfighter 848, iar la Streetfighter 1098 sunt monobloc. Furca este Showa cu telescoape cu strat de nitrură de titan. Modelul acesta de furcă nu s-a pus niciodată pe Streetfighter: SF848 avea furcă Marzocchi, SF1098 avea Showa fără TiN, iar SF1098S avea Öhlins. Mai mult, prinderile aripii față (și aripa în sine) sunt de 749/999, la Streetfighter arată complet diferit. Amortizorul spate s-ar putea să provină de pe un SF1098S, însă nu sunt sigur că linkage-ul se potrivește la o configurație cu basculă dublă (poate greșesc). Pompele de frână sunt aceleași pe 999 și pe Streetfighter 1098, dar butoiașele de lichide (frână și ambreiaj) sunt într-adevăr de Streetfighter...sau de ST3. Toatea astea nu înseamnă nimic rău, îți spun doar ca să știi exact ce piese ai pe motocicletă Despre capacele de distribuție am spus doar că sunt gândite pentru modelul DS, cu două bujii pe cilindru. Nimic rău în asta. OAU !!! nu te pricepi , ai dreptate , roti si furca fata 999, le-am uitat si eu cat le-am zapacit sa le potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataitza Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 acum schelele sunt negre pffffffffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Sal,ce model de ghidon este?mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataitza Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 Sal,ce model de ghidon este?mersi. Streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 (editat) estetic ai gusturi moldovenesti. nu neaparat rau pentru o anumita piata...da pt mine e ciorba cu iz de adibas Editat Mai 20, 2016 de belogerer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataitza Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 ce sa faci , unii e mai prosti altii e mai destepti , arata-ne si noua motoreta ta sa ne radem putin de harfele tale bucurestenesti pfffffffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 estetic ai gusturi moldovenesti. nu neaparat rau pentru o anumita piata...da pt mine e ciorba cu iz de adibas Pe partea vizuală a făcut-o ceva mai discretă decât era Iar îmbunătățirile tehnice sunt de substanță: roți mai ușoare, frâne și suspensii mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Sal,si tine vopseaua neagra? adica cred ca l-ai vopsit electrostatic,nu?mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataitza Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 Da electrostatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 arata foarte bine. felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataitza Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 iti multumesc pt raspuns si felicitari pt moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate