guzz Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 este vorba de un motor+cutie de viteze de moto guzzi carua vreau sa-i indepartez vopseaua. daca stiti ceva locatii unde se poate face asa ceva va rog lasati aici orice informatie. multam . aaaa asta e'' pacientul'' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 trimite-l la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 in cluj se poate sabla sunt mai multe firme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Ianuarie 1, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2007 (editat) mai baieti, si in bucale,arad stiu eu cluj etc. se poate sabla, dar unde? asta vreau sa stiu persoana contact, locatie etc. ceva telefoane ..... Editat Ianuarie 1, 2007 de moto_fane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 mai baieti, si in bucale,arad stiu eu cluj etc. se poate sabla, dar unde? asta vreau sa stiu persoana contact, locatie etc. ceva telefoane ..... ok o sa caut nr de tel si o sa le postez aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 hai mai baieti, chiar nu stie nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 salutare eu ma ocup cu sablare fina exact pentru ce iti trebuie tie. sunt din Baia Mare, str. V. Alecsandri nr. 5 tel. 0742/418097 sau 0724/026033 Cristi Magurean Te servesc cu cea mai mare placere. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 salutare eu ma ocup cu sablare fina exact pentru ce iti trebuie tie. sunt din Baia Mare, str. V. Alecsandri nr. 5 tel. 0742/418097 sau 0724/026033 Cristi Magurean Te servesc cu cea mai mare placere. Cele bune! salut ! din pacate sunt foarte departe de tine {teleorman } si nu stiu cum sa facem ,ca sa-l trimit nu-mi vine , dar oricum am notat nr. de tel , si in caz ca nu gasesc mai pe-aproape mai vedem , multumesc mult de oferta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Ai grija sa nu sablezi prea fin,sa nu fie oglinda pt. ca scade suprafata de contact cu aerul si deci nu se mai raceste la fel de bine. Trebuie sa ramana putin rugos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Ai grija sa nu sablezi prea fin,sa nu fie oglinda pt. ca scade suprafata de contact cu aerul si deci nu se mai raceste la fel de bine. Trebuie sa ramana putin rugos. asta-i tare de tot... d-aia nu au chopperele aripioarele netede.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 asta-i tare de tot... d-aia nu au chopperele aripioarele netede.. Adica vrei sa zici ca nu e asa? sau era o simpla gluma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 mah omu, nu am nimic cu tine personal, dar sunt curios ce mester ti-a zis asta cu rugozitatea.nu cred ca ajuta rugozitatea la racire gandeste-te ca aerul ce trece pe o suprafata poroasa, produce mici turbulente, care ii ia din viteza, de unde rezulta ca transferul de caldura este mai mic.daca suprafata este fina, aerul trece cu o viteza constanta, fara alte turbulente. daca vii cu o terie mai buna te cred.dar nu aici, ci pe pm, ca deja sunt offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2007 ,interesanta discutie, dar totusi unde sablez ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 mah omu, nu am nimic cu tine personal, dar sunt curios ce mester ti-a zis asta cu rugozitatea.nu cred ca ajuta rugozitatea la racire gandeste-te ca aerul ce trece pe o suprafata poroasa, produce mici turbulente, care ii ia din viteza, de unde rezulta ca transferul de caldura este mai mic.daca suprafata este fina, aerul trece cu o viteza constanta, fara alte turbulente. daca vii cu o terie mai buna te cred.dar nu aici, ci pe pm, ca deja sunt offtopic. Hm, rugozitate inseamna suprafatza de racire mai mare, la motorul pe care vrea omul sa il sableze nu conteaza, dar motoarele de comuniste mai vechi nu sunt poroase din lipsa de fonduri, ci fix pt. racire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Ai grija sa nu sablezi prea fin,sa nu fie oglinda pt. ca scade suprafata de contact cu aerul si deci nu se mai raceste la fel de bine. Trebuie sa ramana putin rugos. Prin sablare cu nisip cuartos nu are cum sa iasa oglinda....asa ca nu-ti fa probleme. E asa cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 (editat) Editat Ianuarie 19, 2007 de moto_fane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 eu sint din bucuresti si am sablat in brasov, daca te intereseaza da-mi un PM si te pun in contact cu omu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2007 eu sint din bucuresti si am sablat in brasov, daca te intereseaza da-mi un PM si te pun in contact cu omu'. ok! multam vorbim pe pm . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate