wallower Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 A mai iesit CINEVA: look a picture sau voila de vezi,vorba frantzuzului! LA MULTI ANI,oriunde v-ati afla! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 Bucuresti-Breaza-Bucuresti (30-31 decembrie 2006) Revelion fara dar compensat pe deplin... Hai La Multi Ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 (editat) Si noi (31 dec seara) La Multi Ani tuturor! Editat Ianuarie 1, 2007 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
venezianu Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 Si eu 31 DEC 2006 ora USA 2PM -4PM. Circa 7-8 Grade. .....LMA 2007 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 2, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 Si noi! Nitelus de enduro, Bucuresti - Mislea - Telega (30Dec - 02 Ian). Cam a fost a fost ultima iesire pe 2006 si prima pe 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 2, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 Mai oameni buni, deci in primul rand terminati cu ".... chiar ultima iesire" deoarece pana cand si astazi am vazut bikeri pe autostrada. Deci se iesie in continuare asa ca ... ultima iesire va fi cand se va desfinta motociclismul. Asfalt uscat in continuare si cat mai multa zeama de varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 Ultima plimbare a fost cand m-am dus cu mobra sa fac revelionul la niste prieteni si bineinteles la ora 24:00 a fost si un mic burnout cand descarc filmuletele va arat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 Salut 'Catallin', La Multi Ani! in 2007! si Bine ati venit in Uniunea Europeana! asa da, bine calculat. Voi ati fost precis ultimii, si tot odata si primii motociclisti activi din 2006, respectiv 2007. Respect! Buna tactica! Si pozele sunt foarte impresionante cu zapada, alba si curata, si cu asfalt topit, moale si murdar. Toate cele bune in continuare, Vincent La Multi Ani si tie. N-am fost ultimii desi ne batea un gand...faza e ca pe 31 Decembrie, pe la 12 noaptea eram deja impaiati drept pentru care n-a fost chip sa ne mai suim pe mobre si bineinteles, in ciuda faptului ca pe 1 a fost o vreme super, n-am reusit sa fim nici primii...eram in convalescenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate