Razvy Razvan Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Salutare, am avut probleme cu un rs de 125 l-am desfacut l-am ansamblat la loc si am observat ca nu am mai am cdi-ul si as vrea pana imi ajunge noul cdi sa verific instalatia electrica far, semnalizari, etc am pus baterie dar nimic nu se aprinde e din cauza cdi-ului ? Sau imi trebuie cdi si pentru far si semnalizari nu doar pentru scanteie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Eu nu inteleg cu te-ai pus sa desfaci si sa faci daca vii aici si intrebi chestii de genul asta. Vezi manualul si schema electrica. Completeaza-ti profilul complet. Ca sa iti raspund la intrebare, nu, nu au treaba una cu alta, iti merge farul si fara CDI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 adica tu ai pierdut cdi-ul??nu stiu zau ce ai facut pe acolo dar du motoreta la un mecanic ca nu-i de joaca cu instalatia electrica si se poate chiar sa iti ia foc daca nu ai pus-o bine inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 cdi ul decat face incarcare Fara el in anstalatie ar trebui sa mearga tot! -- mai putin incarcarea evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 (editat) cdi ul decat face incarcare Fara el in anstalatie ar trebui sa mearga tot! -- mai putin incarcarea evident Totusi sectiunea asta de forum se vrea a fi ceva ajutator ,nu aveti habar nu derutati, CDI-ul nu are cu legatura cu incarcarea. Initiator fa rost de schema, degeaba intrebi pe aici, vezi sa nu ai modelul cu ECU care contine si aprinderea. Editat Iunie 14, 2016 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 cdi ul decat face incarcare Fara el in anstalatie ar trebui sa mearga tot! -- mai putin incarcarea evident raspuns final ? » Post actualizat in 14 Jun 2016 07:55 Salutare, am avut probleme cu un rs de 125 l-am desfacut l-am ansamblat la loc si am observat ca nu am mai am cdi-ul si as vrea pana imi ajunge noul cdi sa verific instalatia electrica far, semnalizari, etc am pus baterie dar nimic nu se aprinde e din cauza cdi-ului ? Sau imi trebuie cdi si pentru far si semnalizari nu doar pentru scanteie daca are far de acela care se aprinde automat (din nus' ce an au introdus obligatoriu pe moto), logic ar fi ca farul sa fie comandat de aprindere, dar pozitia ar trebui sa se aprinda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate