kappy666 Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 (editat) Salutare, Cu cateva zile in urma,printr-un prieten comun, am avut ocazia sa cunosc un mare pasionat,detinatorul a cca 45 motociclete clasice italiene,toate in stare de functionare.Batranul Vito,in imposibilitate de a mai urca pe moto de 1 an,a avut placerea sa-mi prezinte colectia sa, aflata intr-o mica localitate din sudul Italiei. M-a impresionat pasiunea lui chiar si la cei 81 ani,modificarile aduse unor moto;pe biroul sau era un manual de raparatii pt un Moto Guzzi Unele marci le stiam,despre altele a trebuit sa caut informatii.PS: scuze pt calitatea pozelor dar erau atat de multe moto intr-un spatiu atat de mic... Editat Iunie 13, 2016 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 ceva deosebit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Laverda, pohta ce-am pohtit! Frumoasă colecție, numai rarități. Ferrari e tot al lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Foarte frumoasa colectia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Curata pasiune! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iunie 14, 2016 Autor Share Postat Iunie 14, 2016 Laverda, pohta ce-am pohtit! Frumoasă colecție, numai rarități. Ferrari e tot al lui? da,este tot al lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate