goethaust Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Salutare, Rog pe cei din zona sau care au mai fost in Cluj niste recomandari pentru hotel sau pensiune. Mandatory: - garaj sau curte (pentru motor) - undeva pana in 50 eur/noapte. Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Salutare, cauti in judetul Cluj? sau in orasul Cluj-Napoca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 West City Hotel,4 stele,undeva la 40euro/noapte daca imi amintesc bine ,dar mai bine intrebi.Curte pazita ,si vis-a vis de magazin si service moto ).Toate la pachet . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Cineva care stă în Cluj doarme acasă, părerea mea. Nu mai funcționează directbooking sau altele asemenea? Hai România! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocipm Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Hotel Paradise in Cluj, oamenii au parcare pazita si ingradita. Recomand, am fost de 2 ori acolo si am dormit excelent. Spor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goethaust Postat Iunie 15, 2016 Autor Share Postat Iunie 15, 2016 Scuze, in Cluj-Napoca West city arata bine. Multumesc! ai sa razi, zambesc, dar sunt multi care stiu ce le ofera orasul (chiar si ce nu le trebuie) Iar booking.com functioneaza intotdeauna, dar mai sunt si exceptii. Zi faina sa aveti!! si da, Hai Romania!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Hotel Capitol, e in zona centrala, la cateva minute de mers pe jos de centru. Au curte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate