zahei Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 este normal sa calezi un motor in 2 timpi atunci cand ii pui o bujie mult mai fierbinte decat trebuie. pe de alta parte nu mai fi atat de artagos. intr-un post ceri sfaturi si pareri, iar in urmatorul post combati ideea. taci si asculta. o sa inveti mai multe. noi am trecut prin asta. obisnuieste-te cu ideea: motoarele 2t de 125 se caleaza repede. daca o mai calezi o data, sfatul meu e sa treci la ceva mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 (editat) La primavara o sa vanez cativa cu Rs-uri pe la arc sa le vad talonu.Si poate o sa le testez cumva viteza maxima.Sau de 1 mai. Un fel de Mythbusters Dar nu poti spune ca ceea ce ai in talon ai si in fata. A mea s-a futut_ si i-am pus kit de 160 cmc, iar in talon e 17kw, viteza maxima 160. Apropo, ce putere se estimeaza a produce un motor 2t de 160? asa, sa fiu si eu impacat. Oare mai mult de 40? Editat Ianuarie 12, 2007 de Andi Sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 (editat) Stai jos,nota 4,uita-te in urma sa vezi cauza,atata timp cat nivelul apei era la un nivel desupra la minim nu avea cum sa ramana fara racire.Nu stiu daca e normal sa iti scada nivelul chiar si cu putin ca doar e circuit inchis insa daca aveam apa peste minim nu vad cum sa mi se caleze motorul din cauza asta bine...va dau carnetul de note sa-mi treceti nota, domnule profesor? tot de la racire ti s-a calat motorul iti zic eu! Editat Ianuarie 13, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 bine...va dau carnetul de note sa-mi treceti nota, domnule profesor? tot de la racire ti s-a calat motorul iti zic eu! cumetre esti beat?motoru nu s a calat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 zahei poti dezvolta ideea cu "mersul in socuri" ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 zahei poti dezvolta ideea cu "mersul in socuri" ? ms adica motorul un 2t este ptr sprinturi.sa dai gaz in reprize.incearca singur si vei afla mai mult decat 1000 de cuvinte.de ce crezi ca cross-urile si moto de trial sunt in 2t?ptr sprinturi mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 se incing repede la turatie constanta, le trebuie reprize pentru o racire mai buna la turatii mari. turatiile constante ucid motoarele 2t. nici n-are timp sa se ridice temperatura apei si ai calat motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2007 se incing repede la turatie constanta, le trebuie reprize pentru o racire mai buna la turatii mari. turatiile constante ucid motoarele 2t. nici n-are timp sa se ridice temperatura apei si ai calat motorul. Interesanta chestie chiar o sa incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 cumetre esti beat?motoru nu s a calat beat esti tu, cumetre!! daca nu s-a calat atunci ce s-a intamplat? ia sa te vad ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 beat esti tu, cumetre!! daca nu s-a calat atunci ce s-a intamplat? ia sa te vad ! maestre te as fi bagat...in aia a mati da ...nu vreau warn...citeste tot topicul si ai sa vezi ce s a intamplat...... bagator de seama fomist de posturi ce esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 maestre te as fi bagat...in aia a mati da ...nu vreau warn...citeste tot topicul si ai sa vezi ce s a intamplat...... bagator de seama fomist de posturi ce esti ba da esti glumet! hai ca ti-am dat privat cu nishte "respecte" din partea mea !! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2007 beat esti tu, cumetre!! daca nu s-a calat atunci ce s-a intamplat? ia sa te vad ! Mai trebuie sa iti desenez?uita-te in urma si nu te mai certa,inca din primul topic am zis ca CRED ca s-a calat si apoi dupa 2 zile am scris ca am desfacut motorul si nu avea urme de calaj pe cilindru,ce mai vrei?S-a topit bujia ca era bujie prea calda si iniante sa mai spui ceva citeste din urma te rog toate posturile nu te mai contrazice ca treaba e lamurita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 (editat) Mai trebuie sa iti desenez?uita-te in urma si nu te mai certa,inca din primul topic am zis ca CRED ca s-a calat si apoi dupa 2 zile am scris ca am desfacut motorul si nu avea urme de calaj pe cilindru,ce mai vrei?S-a topit bujia ca era bujie prea calda si iniante sa mai spui ceva citeste din urma te rog toate posturile nu te mai contrazice ca treaba e lamurita bine ...fie! scuze ca am postat in acest prealuminat topic Editat Ianuarie 16, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2007 bine ...fie! scuze ca am postat in acest prealuminat topic A spus cineva ca e prealuminat topicul?e vorba ca ai vorbit fara sa te uiti in urma.Te apuci sa imi aduci argumente pentru ideea ta dupa ce am desfacut motorul si am vazut EXACT care a fost cauza si apoi te mai apuci sa te si contrazici nici nu ma mai contrazic cu tine ca vad ca tot pe a ta o tii...sanatate si virtute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 A spus cineva ca e prealuminat topicul?e vorba ca ai vorbit fara sa te uiti in urma.Te apuci sa imi aduci argumente pentru ideea ta dupa ce am desfacut motorul si am vazut EXACT care a fost cauza si apoi te mai apuci sa te si contrazici nici nu ma mai contrazic cu tine ca vad ca tot pe a ta o tii...sanatate si virtute bine..gata am zis scuze! eu am citit tot de la inceputul topicului, dar poate ca am scapat fraza unde ai zis tu "cred ca s-a calat"! hai ca stricam topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 bine..gata am zis scuze! eu am citit tot de la inceputul topicului, dar poate ca am scapat fraza unde ai zis tu "cred ca s-a calat"! hai ca stricam topicul Tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate