Cost3l Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 (editat) Salutare tuturor.Acum o saptamana am achizitionat primul meu motor adevarat,inainte avant un maxiscuter de 180cc timp de 5 ani si un scuter de 50cc, pt 2 ani. Diferenta este enorma bineinteles. Arata foarte bine, ruleaza la fel, 28000km, an 2004 ( tind sa cred ca sunt km reali, toate chestiile ce mi-ar indica uzura acestuia,par sa fie pt km astia). Pe langa treaba cu TPS-ul , as dori sa-mi spuneti la ce sa mai fiu atent pe viitor. Kitul lant e f bun, filtru si ulei,ok, simeringuri bune. Editat Iunie 17, 2016 de Cost3l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Fii A T E N T la T O T!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popoiquee Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 (editat) Frumoasa motocicleta,s-o stapanesti sanatos Editat Iunie 17, 2016 de popoiquee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Frumoasa ! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lencaru Mihai-Daniel Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Asfalt uscat, foarte frumoasa motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Frumoasa! S-o conduci norocos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Sa o stapanesti sanatos. Asfalt uscat. Vezi ca la km astia o sa cedeze (daca nu a fost schimbat deja) intinzatorul de lant. E o "problema" cunoscuta la FZ6. In rest...km multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cost3l Postat Iunie 17, 2016 Autor Share Postat Iunie 17, 2016 Multumesc tuturor. O sa verific middle,ms. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Si...inca ceva...trebuie sa modifici saua daca ai de gand sa faci drumuri lungi. Aia standard este ca o bordura dupa 300 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cost3l Postat Iunie 18, 2016 Autor Share Postat Iunie 18, 2016 Ma batea gandul la asta mi s-a parut a fi asa doar dupa cativa zeci de km,dar dupa 2-300 . Sa fac din spuma de la un scaun de sofer, sau cu gel? Dar unde naiba gasesc gel dinala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Vezi ca la km astia o sa cedeze (daca nu a fost schimbat deja) intinzatorul de lant. E o "problema" cunoscuta la FZ6. Middle, eu n-am auzit de astfel de problema la FZ6. Poti detalia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Este o problema cunoscuta la ele. Am aflat si eu dupa ce a inceput sa imi rontaie lantul, pe la 24000. Google is your friend. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Mda, o sa cercetez. Am acum 29k cu a mea dar nu sesizez zgomote neobisnuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Nu e o regula, dar e o problema frecventa. Asta e traznaia: https://www.google.ro/search?q=yamaha+fz6+timing+chain+tensioner&client=safari&channel=ipad_bm&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJq4GGmbHNAhVKlxQKHZPMDdgQ_AUIBygB#imgrc=-7jjDiu4_R3PEM%3A Dar, asa cum am spus, nu e o regula. Lantul de distributie poate tine si 80000(scriu unii) dar acest intinzator e imprevizibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Bine de stiut. O sa am in vedere . Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 a mea are aprox 50 000 km si o am de la 28 000 si la fel nu am auzit de problema asta si nici nu am intampinat pana acum. Fi la zi cu consumabilele si nu o sa ai probleme cu ea,fz6 e o motocicleta fiabila dar daca vrei sa faci touring cu ea trebuie sa bagi niste banuti(parbriz,sha,priza.topcase),de regula daca aveai un semn rosu langa serie inseamna ca a fost schimbat tpsul,daca nu il ai posibil sa nu fi fost schimbat sau a fost si nu s-a marcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladwp Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 Foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cost3l Postat Iulie 7, 2016 Autor Share Postat Iulie 7, 2016 Multumesc, la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate