vlady_80 Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Si motorul meu:D Yamaha xt 660:D Frumos , sa te poarte sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 mortal. la cit lai luat ? mar interesa si pe mine unu asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) mortal. la cit lai luat ? mar interesa si pe mine unu asa. ma da tu tot la supermoto visezi ei ei Editat Ianuarie 11, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 tot imi iau io pina la urma vlade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Desi sunt inscris de ceva timp pe forum nu am postat la acest topic asa cum ar trebui sa faca fiecare "nou-nascut". ) Asa ca ma revansez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Sa-ti traiasca viespea si sa te duca dus-intors in siguranta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 La pensiunea Rebeca: Pe dealurile Sic-ului si eu am fost pe acolo, e aproape de mine, sper anu asta sa ma duc si cu motorul prin zona, e drumul cam rau pe la rebeca Mesaj completat Prima mea motocicleta, la 11 noaptea cand am ajuns cu ea la mine (am aduso cu remorca de-aia n-am echipament ) Momentan sta in casa la lustruit polishat ceruit etc... pana o inmatriculez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 (editat) 18 ianuarie ..... nu cred ca am pus poza cu moto asta cu toate ca il am de aproape 1 an fotograf : Chriss ( si el motociclist) si celalalt Razvan , multi probabil il stiti Editat Ianuarie 19, 2011 de a3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Aex , ai slick pe fata sau e din cauza noroiului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 @ Aex: Tu erai luni sau marti seara in parcare la Sala Sporturilor, facand "fumigene"? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 @ Aex: Tu erai luni sau marti seara in parcare la Sala Sporturilor, facand "fumigene"? ) :"> )) da eu cred ca eram ... Mesaj completat Aex , ai slick pe fata sau e din cauza noroiului ? noroi mare la faget pe fatza e un racetek nu chiar slick ... semi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Daca nu a fost slick atunci, sigur a fost dupa burnout. Inca una din seara aia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 (editat) Daca nu a fost slick atunci, sigur a fost dupa burnout. Inca una din seara aia: ie ... ie ... ie plin de ... ) mai este inca putin .,.... vine ITP`ul in mai pan atunci il fac slick apropo el e fotograful apelati cu incredere ! Editat Ianuarie 22, 2011 de a3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 mortal. la cit lai luat ? mar interesa si pe mine unu asa. Cu 2800 de euro in 2009:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 tu ai putut sal inmatriculezi? sal forjezi sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 tu ai putut sal inmatriculezi? sal forjezi sanatos. Am NU doua, ci trei perechi de OO P.S. Ti-e ciuda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Am NU doua, ci trei perechi de OO P.S. Ti-e ciuda ? un pic cami plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Banuiesc ca la supermoto te referi... In fine...da-mi 1560 euro pe ea si ti-o dau gata inmatriculata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Mai Marcel, daca ai BMW-ul pt asfalt, XT-ul pt coclauri, asta la ce ti-ai mai luat-o? Anyway sa o stapanesti cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Mai Marcel, daca ai BMW-ul pt asfalt, XT-ul pt coclauri, asta la ce ti-ai mai luat-o? Anyway sa o stapanesti cu placere Pt touring? Sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 ...eu nu ii mai vad XT ul la semnatura ca fiind in posesie , doar ca SM ul ....e cam aceeasi treaba cu bmw ul lui pe asfalt , poate e cadou pt pretena ( ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Mai Marcel, daca ai BMW-ul pt asfalt, XT-ul pt coclauri, asta la ce ti-ai mai luat-o? Anyway sa o stapanesti cu placere Bmw-ul e al familiei si nu se vinde degraba, iar XT-ul are alt proprietar Pt touring? Sa-l stapanesti sanatos. In Martie merg in Italia cu Bmw-ul...apoi o sa incerc un Stockholm pe SM ...eu nu ii mai vad XT ul la semnatura ca fiind in posesie , doar ca SM ul ....e cam aceeasi treaba cu bmw ul lui pe asfalt , poate e cadou pt pretena. Ai dreptate..cu o singura precizare...SM-ul e cadou DE LA prietena, nu PENTRU prietena Multumesc de urari si ganduri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2011 frumoasa foc Yzule,mai ales culoarea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate