Mihai Pazel Anton Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Asa cum spune ai titlul, ma intereseaza sa cumpar material pt retapitat saua. Aveti idee de vreun magazin, in bucuresti, de unde pot lua piele, sau alt material impermeabil, antiderapant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Magazinul obor, ai tot ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 La Obor cum a spus colegul sau poti sa te duci la tapiterie "La Sandu" (Calea Vitan 166A) si sa cumperi materialul pentru ca acoloai de unde alege si preturile, din ce am vazut, sunt comparabile cu cele din comert. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Salut, mai poti incerca si la orce mercerie, eu de la mercerie am luat si a fost buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Daca vrei vinil negru, iti dau eu. Il am de mult timp si il tin degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 https://www.louis.de/en/artikel/seat-cover-carbon-look-universal-85x55-cm/10008651?list=196282114&filter_article_number=10008651 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 (editat) Asa cum spune ai titlul, ma intereseaza sa cumpar material pt retapitat saua. Aveti idee de vreun magazin, in bucuresti, de unde pot lua piele, sau alt material impermeabil, antiderapant? intreaba orice croitor unde este magazimul "cu de toate" ... cam 15 lei (60 cm) , vinilinul trebuie sa fie rugos, altfel va fi enervant la franare Editat Iunie 28, 2016 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate