greyhound Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Totusi sa nu aveti incredere in bulgari si nu lasati motocicletele nesupravegheate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Damn... nu-i de ajuns ca sunt atat de putine motocicliste in Romania, dar unele din ele se mai uita si dupa femei... Cum sa nu te uiti daca arata frumos??? Si da...rau v-ar parea voua sa "admirati" 2 femei aruncandu-si ocheade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 La Calarasi din cate am auzit era 20RON bacul, cel putin pt masini. Nu stiu cat e pt motoare. Am sunat eu la Calafat si la Bechet si pentru motociclete bacul nu costa nimic, se plateste numai pentru fiecare persoana 100.000 lei (200 dus intors). Nu stiu la calarasi dar cred ca la fel este. Pentru masini este mai scump... in jur de 20 euro. Maine daca este "vremea buna" merg si eu din Craiova la Vidin in Bulgaria (pe la Calafat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_77 Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Pe langa cartea verde, la leasing cred ca e nevoie si de o aprobare a leasingului pentru a iesi din tara (cel putin asa e la masini) si poate chiar o "imputernicire" (nu stiu exact cum se numeste) din partea firmei pe care este cumparata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 acum nu mai ai nevoie de nimik sa iesi din tzara mai ales la bulgari. te duci doar cu buletinu atat , nimik altceva cu bicicleta masina sau motor ce vrei u . daca faci ceva acolo de rau o sa fi judecat dupa legile lor , si tot acolo am intzeles k potzi sa fi si inchis nu te mai trimit acasa. doar sunt state unite acum nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 sa uit eu de poza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate