Sari la conținut

Anaximada

INACTIV
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    anaximada

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    Grupul de la 8 si ceva

Anaximada's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. va salut cu drag, la randu-mi! ... multumindu-va ca m-ati primit (oarecum musai ca de voie buna) in randul vostru. Pentru cititorul neparticipant: am fost singurul pasager din grupul de romani din kaprun si singura femeie. mie mi-a facut o placere deosebita sa va cunosc. Pana urca allec cele cateva sute de poze sortate din cele aprox. 2000 facute, va arat eu ceva descoperit pe cand frunzaream nostalgic pe pagina oficiala a intalnirii BMWMountainDays: http://www.bmw-mountain-days.at/Bilder-200...mplegallery_pi1[showUid]=1 - poza no 6 - o meritai, ianachim, zic asta pentru ca efortul tau de a filma peisaje si motoare in timp ce conduceai e de departe mai mare decat cel depus de mine de a face poze din mers.
  2. era spectaculoasa, intr-adevar, verdeata multa, padure. insa la capitolul dotari statea al naibii de prost. apa am avut abia seara, de la un furtun pe care l-au legat la un fel de dus, in mijlocul campinguli. Afara erau 40 de grade si ca sa te speli pe fatza stateai la coada. toaletele, din cele ecologice, erau infecte si nu s-a ingrijit nimeni sa le mai.... igienizeze/goleasca pe toata durata evenimentului. E adevarat ca motocicilistii "mai si put" - cum ziceau niste amici de-ai mei, da` sa ne oblige la starea asta a fost prea mult:) in rest, gulas bun:)
  3. voiam doar sa spun "pe mine sa nu va bazati"
  4. ideea asta cu gratarul e cam...utopica? Nu stii cati vom fi, nu stii cum se va cumpara mancarea, ce cantitate ar trebui cumparata, cate gratare ne-ar trebui, cine le cara, de unde le luam... Poate suna bine pentru tine. Pentru mine si apucaturile mele de nevasta nu suna deloc convenabil. Nu ma vad portionand pentru 40 de persoane. Nici tu nu te vezi, daca stai sa te gandesti mai bine:) PS. nu stii ca n-ai voie sa treci cu mancare peste granita? (ma rog, ai voie doar cu o cantitate mica, pe care sa o consumi ca snack, la drum. si asta ar insemna sa ne transportam fiecare punguta cu mititei si ceafa)
  5. sunt de aceeasi parere. Poza are o valoare mare totusi, data de munca depusa pentru prelucrarea ei:)
  6. de Linda!! se dezbatea intr-un alt topic
  7. facem un grup care sa se numeasca "n-am, frate, curaj inca", mergem intr-un loc laudat (nu mai cautam, ca se pare ca l-am si gasit) si organizam o initiere colectiva:) atw, cred ca n-ai fost initiat corespunzator. Fetele spuneau ca la cherhana nu e deloc grasa! Daca te hotarasti sa incerci acolo, vrem sa fim de fata:)
  8. Anaximada

    Yamaha VIRAGO ZONE

    fetelor, BINE ati venit. am si io ceva nelamuriri, daca nu mai conduci VIRAGO, mai poti macar sa ramai asa, la indrumare, sa sprijini "primii pasi" ? PS. da`ce s-a animat topicu`, bre! ptiu!
  9. Data viitoare cu masura, cu masura, ca sa nu fim obligati sa schimbam destinatia. Inca vreo doua experiente de-astea si ne trezim cu cauciucurile taiate. sau cu ele lipsa..
  10. hahahahaha Nici eu n-am avut curaj inca. Stiu ca oamenii se impart in doua categorii, cei care adora ciorba de burta si cei care inca n-au incercat Intr-o zi o s-o incerc si eu, deocamdata, nu pot sa trec peste imaginea aia..de...."ciorbita de sosetele flausate". Stii ce mi s-a zis ieri la masa? "asta e un loc in care e potrivit sa mananci pentru prima data. e foarte buna"
  11. locatia nu e secreta te invitam la urmatoarea ciorbita! Pot sa spun ca cea de fasole e superba si ca cea de burta - spun cunoscatorii degustatori - e perfecta!
  12. "Dar repet voi ati castigat cu ciorbica «INVIDIE la MAXIM»" HONEY, sa-ti hecsplik care-i treaba: noi suntem grupu` ala curajos care, impreuna cu alti cativa domni foarte haiosi si de treaba, a fost in Bulgarica pe 2 ianuarie. Cam stim si preturile, le-am gustat pe pielea noastra. Am fi mers si acum, insa era un pic cam frig pentru unii, pentru fete mai exact. si poate am fi luat totusi si o gura de frig, ca n+ar fi fost prima, dar...daca tot mai fusesem o data, chiar nu mai avea sens. Va felicitam pentru excursie, ne bucuram ca v-ati simtit bine, ca ati ajuns sanatosi inapoi, o sa facem grup mare si o sa mergem si noi in alte ocazii da` ..... mai usor cu faza cu invidia. Ca n-ai dreptate. Cu ciorbica aia am castigat rasfatz si voie buna:) ...si toate cele bune
  13. un pic cam departe pentru conditiile actuale. ziua mica, se intuneca repede, nu ne putem baza pe vreme, nici daca nu ploua nu ne e garantat asfaltul uscat pe tot traseul. daca e s-o ducem pe doua zile deja avem nevoie de cazare. se complica. asta daca nu sunt curajosi care s-ar incumeta la o noapte in cort intr-un camping bulgaresc. Adica...ok, au intrat ei in europa dar nici intr-atat... Varna e o destinatie misto pentru la vara. zic io.... Da` la un chinezesc pe langa granita parca ar merge
  14. ar fi venit baietii nostri cu multe de-acolo dar nu cu muraturi. Si nimic acru, va asigur:) Atmosfera de primavara lasase loc de promenada celor mai alese exemplare feminine bastinase. Au cu ce se lauda vecinii nostri, nu ma mir ca nu s-au ingramadit si ei pe la noi in plimbare:) Eu si cealalta fata din grup am incercat sa nu fim cotoroante, am mers ba in spatele grupului, ba in fata, sa nu se jeneze nimeni sa se uite si sa...pofteasca Nu stiu de ce...dar cred ca or sa recidiveze foahahaharte repede.
  15. salutam ideea. si ma gandesc asa: daca oarecum ad-hoc s-au strans 13 motoare, cam cate or sa fie daca o premeditam de-acum?
×
×
  • Creează nouă...