csman Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 era cineva pe forum dar a plecat din tara în alta parte unde? am sunat la cele 3 reprezentante honda din București și nu fac sau e stricat aparatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 /index.php?/topic/736006-bucuresti-realizam-chei-moto-cufara-cip/?hl=tineretului&do=findComment&comment=4142014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 La metrou la gorjului este un mosulica la parterul unui bloc langa banca transilvania. Mi-a luat 100 lei acum ceva timp pentru o cheie cu cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 /index.php?/topic/723336-cheie-cu-cip-in-craiova/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 La metrou la gorjului este un mosulica la parterul unui bloc langa banca transilvania. Mi-a luat 100 lei acum ceva timp pentru o cheie cu cip Poate a facut doar cheia bruta. Pe noi ne intereseaza programarea cipului din cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Cred ca asta am spus mai sus ! Mi-a programat cipul din cheie si mi-a taiat cheia la 100 lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 In Bucuresti se poate face la Sincai ,la parterul unui bloc ,pe aceeasi parte cu bisericuta.Cand am fost eu taxa 250 lei (cheie +taiat+programat cip).Daca ai deja cheia se negociaza acolo pretul pentru taiat-programat. Mai am de facut una si ar fi fantastic sa gasesc in buc. pe careva sa faca la 100 lei dar nu cred pana nu vad . » Post actualizat in 13 Jul 2016 06:40 Scuze alexutu ,am postat in acelesi timp.O sa merg sa-l caut pe individul respectiv.Multam de informatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 Cred ca asta am spus mai sus ! Mi-a programat cipul din cheie si mi-a taiat cheia la 100 lei... super corect pretul, la blocul asta este ? ai cumva si un nr de tel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Da. Exact ala este si mai mergi 50 metrii catre lujerului. Este intr-un intrând, din pacate nu am luat numărul de telefon » Post actualizat in 13 Jul 2016 09:21 Daca am timp maine trec pe acolo si iau un numar de telefon si pun si poza cu locul exact. Acum nu bag mana in foc ca stie sa faca la toate modelele. Are un aparat de copiat cipul. Eu am facut copie la cheie pentru honda cbr 600 rr 2005... Editat Iulie 13, 2016 de alecsutzyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Da. Exact ala este si mai mergi 50 metrii catre lujerului. Este intr-un intrând, din pacate nu am luat numărul de telefon » Post actualizat in 13 Jul 2016 09:21 Daca am timp maine trec pe acolo si iau un numar de telefon si pun si poza cu locul exact. Acum nu bag mana in foc ca stie sa faca la toate modelele. Are un aparat de copiat cipul. Eu am facut copie la cheie pentru honda cbr 600 rr 2005... Cheia mea arata din cate stiu eu exact la fel ca a ta Deci el ti-a luat 100 ron cu cheia lui bruta + cip sa ti-o taie si programeze ? E super pret jos palaria. Ca e sau nu originala daca merge nu prea conteaza. Editat Iulie 13, 2016 de csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Cheia originala a motocicletei arata ca a ta si am luat alta cheie de la un tip de pe olx si pe aia am facut-o. Nu are si chei de vanzare. Acum nu mai stiu ce pret are ..100-150 ?! Cei drept, el a avut cel mai mic pret din București. Merg cu cheia facuta de el de 1 an de zile si nu am probleme. Cheia mea , taiata la el si programat cipul - 100 lei acum 1 an si ceva. Editat Iulie 13, 2016 de alecsutzyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 Cheia originala a motocicletei arata ca a ta si am luat alta cheie de la un tip de pe olx si pe aia am facut-o. Nu are si chei de vanzare. Acum nu mai stiu ce pret are ..100-150 ?! Cei drept, el a avut cel mai mic pret din București. Merg cu cheia facuta de el de 1 an de zile si nu am probleme. Cheia mea , taiata la el si programat cipul - 100 lei acum 1 an si ceva. cheia care ai făcut-o la el e la fel ca ce am atașat eu? avea cip în ea ? poți sa ii faci o poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Fac poza si o atasez undeva pe la ora 22 si ceva in seara asta. Cheia atasata de tine este cea cu care a venit motoreta. Eu am luat o cheie de pe olx si mosulica a bagat in ea cipul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 Fac poza si o atasez undeva pe la ora 22 si ceva in seara asta. Cheia atasata de tine este cea cu care a venit motoreta. Eu am luat o cheie de pe olx si mosulica a bagat in ea cipul. Deci moshu nu are chei brute ci doar cipuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Exact:) vezi pe Facebook de cheie - motonfs romania sau olx...problema cu cheile astea este ca sunt cam moi eu am reusit sa o stramb putin cand am deschis rezervorul, dar am îndreptat-o Editat Iulie 13, 2016 de alecsutzyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 Exact:) vezi pe Facebook de cheie - motonfs romania sau olx...problema cu cheile astea este ca sunt cam moi eu am reusit sa o stramb putin cand am deschis rezervorul, dar am îndreptat-o când poți fa o poza sa nu iau altceva incompatibil. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Asta este cheia luata de pe olx - 25 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Tatomir Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Salut, poti incerca la moto discount. Un prieten cu o honda cbr rr si-a facut acum 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 14, 2016 Autor Share Postat Iulie 14, 2016 (editat) Am fost azi pe acolo da azi nu lucreaza, maine. Asta e ? Are si pagina de facebook Nea Barbu Nicolaie il cheama. 0767363303 Editat Iulie 14, 2016 de csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Am fost azi pe acolo da azi nu lucreaza, maine. weekend lung e vara ce dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Da. Asta e. Ce modern e mosu ) Are si fb » Post actualizat in 22 Jul 2016 21:01 Ati reușit sa faceti dublura? La ce pret mai este acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat August 9, 2016 Autor Share Postat August 9, 2016 Cipul + programarea lui a costat 120 ron. Mi-ar fi taiat si lama bruta daca era cazul in banii astia. Pe scurt cu cheie bruta ca cea in poza din postu anterior 120 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate