mihai_virusd Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Salut, Am cautat pe forum si n-am gasit nicio chestie pe subiectul acesta. Am o problema la pompa de frana fata (Nissin radiala de pe Kawa ZX10R 2005). Aerisesc sistemul, totul e OK, prinde cum trebuie (cursa scurta). Fast forward 2 zile... Pompa de frana moarta (atinge maneta de frana de mansonul de acceleratie). Tin sa precizez ca nu curge lichid pe niciunde. Aveti ceva idei? Multumesc! Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 (editat) ai nevoie de un kit de reparatie pompa de frana Editat Iulie 15, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 ai nevoie de un kit de reparatie pompa de frana Corect, asta am patit eu si am rezolvat treaba saptamana trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 (editat) Salut, Am cautat pe forum si n-am gasit nicio chestie pe subiectul acesta. Am o problema la pompa de frana fata (Nissin radiala de pe Kawa ZX10R 2005). Aerisesc sistemul, totul e OK, prinde cum trebuie (cursa scurta). Fast forward 2 zile... Pompa de frana moarta (atinge maneta de frana de mansonul de acceleratie). Tin sa precizez ca nu curge lichid pe niciunde. Aveti ceva idei? Multumesc! Mihai Problema specifica Kawasaki ZX10R, nu stiu ce rezolvi cu ajutorul kit-ului, eu am rezolvat, in mare parte, problema schimband pompa. Editat Iulie 15, 2016 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drk Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Salut, si pe Kawasaki zx636r din 2005 am avut aceeasi problema, am gasit o pompa brembo SH de pe un 2007 si nu mai am probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Ideal ar fi o pompa de R1 2007 sau R6 2007, din cate am citit pe forumurile din afara. Cred ca la capitolul pompe de frana user-ul JAGI te poate ajuta cel mai bine cu un sfat, ce sa alegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 RCS? Bomba, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 RCS? Bomba, nu? Bomba rau! Inca se mai inmoaie cand se incinge(se schimba putin doar punctul de franare de la maneta, nu cum era inainte de imi rupeam degetele), dar revine la initial cand se raceste. Cred ca si etrierii au o mica problema la mine. Pompa isi face treaba cu brio. Spre rusinea mea inca nu am schimbat si furtunele, urmeaza sa fac asta. Per total merita toti banii RCS-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate