snowgod Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Salut ,am cumparat o yamaha fz6n din 2004 ,si am o mica problema, cand intru in frana de motor imi moare motorul ! ma-ar putea ajuta cineva ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Poate fii bateria sau incarcarea. Masoara asta pt inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 (editat) Turatia sa o ai la 1250 -- 1350 la cald , daca relantiul e prea mic e fosibil sa faca faze de genul . Urmareste sa nu fie de la TPS , posibil sa mai aiba probleme de genul . In cazul asta face urat turatia si se opreste si in mers . Editat Iulie 21, 2016 de Ivanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowgod Postat Iulie 22, 2016 Autor Share Postat Iulie 22, 2016 am reglat turatia la 1250-1350 si dupa 20 de minute de mers face la fel moare motorul , @sinister am masurat acolo e totul ok ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Nu da semne de mers cu amestec bogat dupa o perioada de functionare? La mine asa facea, dupa ce mergeam un timp intra in modul ala de k@k@t de protectie din cauza tps. Initial nu mai tinea ralantiul, apoi dupa ce am curatat eu clapetele si l-am reglat scadea drastic 6-800rpm. Vezi pe topicul de FZ6, s-ar putea sa poti remedia gratuit la dealer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Posibil: TPS defect. Furtun vacum fisurat. MAP defect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 (editat) La mine la fel facea si a fost TPS-ul bulit, intre 15-30 ( valoare indicata de TPS in modul de diagnostigare) facea ca toate alea, poti verifica din meniul de diagnostigare (vezi in manual). Editat Iulie 22, 2016 de claudeel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Eu am imprumutat motocicleta o zi la cineva , si m-a tot sunat la telefon ca se intampla exact ceea ce povestesti tu , se oprea la relanti , cand era in frana de motor . Desi eu nu am avut nici o problema cu ea pana atunci , persoana respectiva se jura ca se oprea aiurea in mers . Ciudat e ca de atunci eu am mai facut 800 km si nu s-a intamplat nimic de genul . Pe loc daca o turezi mai tare , cand revine pastreaza relantiul sau tinde sa se opreasca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 (editat) @Ivanica La mine se manifesta cand faceam frane de motor ceva mai violente, in din alea mai domoale asa, nu facea. La mine problema a fost ca aveam relantiul mic, 950, 1000 maxim era. Ulterior nu am mai avut partea de experiente neplacute. Editat Iulie 22, 2016 de razvan.dumitrescu10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowgod Postat Iulie 22, 2016 Autor Share Postat Iulie 22, 2016 multumesc de ajutor , am fost cu ea la doctor azi intradevar are ceva la senzorul TPS , am sa al schimb si sper sa nu m ai am probleme pace si drumuri bune va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate