omgs Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 ma tot contrazic cu prieteni este sau nu refacuta sudura pe cadru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 (editat) E de la mama ei sudura. Editat Iulie 22, 2016 de darco_cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Iulie 22, 2016 Autor Share Postat Iulie 22, 2016 bine honda orcum sudeaza mai bine )) glumesc eu personal cred ca este evident refacuta sudura dar cativa posesori de gsxr zic asa le fac astia mai urate )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kongly Zbanghi Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 este originala mai mult ca sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Ce e ala gaxr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 De ce nu o pui langa alta motocicleta si sa faci o comparatie ? Nu pare refacuta, dar poti investiga pentru linistea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Iulie 22, 2016 Autor Share Postat Iulie 22, 2016 gsxr ) am postat de pe tel scuze rog un moderator sa modifice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Nu are cum sa fie refacuta. Daca ai facut pariu, l-ai pierdut instant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Se pare ca nu ai prea vazut suduri, daca aia este urata ... Se vede de la o posta ca este facuta de robotel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Numele ei e : solzi de peste ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Se vede de la o posta ca este facuta de robotel. Am avut colegi care sudau de zici ca erau mama robotelului Dar si din aia care zici ca erau fratiorul mic si handicapat al robotelului. On-topic: e sudura ok, de la mama lui GAXR din japonia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Stiu si eu robotei din astia ... umani da' sunt asa de rari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 trebuia facut un Poll, vota fiecare si vedeai rezultatul..... parerilor iar daca vrei rezultat exact il duci la verificare la Roentgen sau ultrasunete sau lichide penetrante succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 eu votez pt inchiderea topicului )) » Post actualizat in 22 Jul 2016 13:45asta micu` face misto de suzuki si supara baiatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate