Sergiu Madalin Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 (editat) Buna .Zilele acestea în plin sezon din nou ma lăsat motocicleta la nevoie .Din nu știu ce motiv este a-2-a oara cand imi rupe boltul de la piston si imi face praf setul motor.Ce ii drept am pus set mai mare ( set de 80) (Aprilia Rs 50) dar asta nu inteleg dece imi rupe boltulSi de aceasta data chiar o trebuit sa schimb tot motorul ca mia facut praf tot ( Noroc am avut altul de piese) Daca este cineva pe acest forum sa imi zică ce si cum si dece? (Piese minarelli )Si ce modificari ar trebui sa ii fac sa numai se repete faza astaCe piese trebuie schimbate ?Mersi anticipat Editat Iulie 27, 2016 de Sergiu Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Ai avut joc in ambielaj, socurile de acolo s.au transmis in boltul pistonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 joc in rulmentul bielei (prinderea pe arborele cotit) + compresie marita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Made in Italy, de-aia, alea nu sunt bune nici stock, dapai sa mai pui si ceva sa maresti cc mai mult decat trebe. Tu ai auzit de segmenti de fiat/alfa/ducati care se rup cand pui mana pe ei, de motociclete Ducati care crapa cand ti-e lumea mai draga? Daca da, de-aia.. Ia-ti si tu o motocicleta si nu o sa se mai intample. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Care ducati crapa cand ti e lumea mai draga? Alea foarte vechi,poate. Si asta doar cele neintretinute ! Cand ai avut tu ocazia sa mergi cu ducati generatie noua de iti permiti sa aberezi in asemenea hal? Seturile motor italiene pt scutere sunt de departe cele mai bune! Nu strica pe langa uleiul din rezervor sa se mai puna si in benzina. Asadar,as vrea ca neavizatii si nestiutorii sa se abtina din comentat aiurea, ca au mii de posturi si...vezi doamne-s priceputi. Din contra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Made in Italy, de-aia, alea nu sunt bune nici stock, dapai sa mai pui si ceva sa maresti cc mai mult decat trebe. Tu ai auzit de segmenti de fiat/alfa/ducati care se rup cand pui mana pe ei, de motociclete Ducati care crapa cand ti-e lumea mai draga? Daca da, de-aia.. Ia-ti si tu o motocicleta si nu o sa se mai intample. toti segmentii se rup usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Madalin Postat Iulie 28, 2016 Autor Share Postat Iulie 28, 2016 Made in Italy, de-aia, alea nu sunt bune nici stock, dapai sa mai pui si ceva sa maresti cc mai mult decat trebe. Tu ai auzit de segmenti de fiat/alfa/ducati care se rup cand pui mana pe ei, de motociclete Ducati care crapa cand ti-e lumea mai draga? Daca da, de-aia.. Ia-ti si tu o motocicleta si nu o sa se mai intample. Pt inceput este o motocicleta doar ca este de capacitate mai mica Si nu din cauza pieselor sa intamplat ...am intelesc ca din ceva joc al bielei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Pt inceput este o motocicleta doar ca este de capacitate mai mica Si nu din cauza pieselor sa intamplat ...am intelesc ca din ceva joc al bielei nu inteles nimic... ai facut din rahat bici (50 ---> 80), iar la pachet cu ansamblu arbore/biela uzat a cedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 nu inteles nimic... ai facut din rahat bici (50 ---> 80), iar la pachet cu ansamblu arbore/biela uzat a cedat. exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 toti segmentii se rup usor... Poate BB prefere segmenti care se îndoaie ca o sarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Care ducati crapa cand ti e lumea mai draga? Alea foarte vechi,poate. Si asta doar cele neintretinute ! Cand ai avut tu ocazia sa mergi cu ducati generatie noua de iti permiti sa aberezi in asemenea hal? Seturile motor italiene pt scutere sunt de departe cele mai bune! Nu strica pe langa uleiul din rezervor sa se mai puna si in benzina. Asadar,as vrea ca neavizatii si nestiutorii sa se abtina din comentat aiurea, ca au mii de posturi si...vezi doamne-s priceputi. Din contra! Imi permit pentru ca sunt EXPERT in motociclism. Tot ce e facut in Italea e de ca-cat. @Falkenberg, una e sa aiba ceva elasticitate si alta e sa se rupa ca un biscuite. @copilu, cauza pentru care se intampla ce ai descris esti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 ... @copilu, cauza pentru care se intampla ce ai descris esti tu. mereu este omul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate