mishu_dark Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 https://m.louis.de/en/artikel/furygan-james-d3o-gloves/606232?list=142760903 Are cineva manusile astea ???vreau sa le iau de pe louis dar as vrea pareri Port de obicei marimea m ...dar niciodata nu poti sa fii sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Am avut eu in trecut manusi de la furygan, si a trebuit sa iau cu o marime mai mica fata de L-ul pe care-l port deobicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat August 1, 2016 Autor Share Postat August 1, 2016 Deci cam nu pe neincercate .....vroiam sa le iau de pe louis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Eu am avut, de fapt încă le am. Totul foarte ok când prin al doilea sezon de folosință au plesnit pe lângă o cusătură fără a fi folosite intensiv. La mine au venit pe mărime. Altfel, oferă protecție bună, aș fi zis calitative dar nu mai pot spune asta, nu arată rău deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 https://m.louis.de/en/artikel/furygan-james-d3o-gloves/606232?list=142760903 Are cineva manusile astea ???vreau sa le iau de pe louis dar as vrea pareri Port de obicei marimea m ...dar niciodata nu poti sa fii sigur In locul tau nu as cumpara manusile decat daca as avea de la cine sa imprumut o pereche ca sa-i fac o proba si sa imi dau seama ce marimi mi s-ar potrivi. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 parca la dual tours aveau Furygan. poti incerca acolo marimi/modele. eu am o pereche de TD01 si in 3 ani doar s-au murdarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Motodiscount.ro mai are Furygan doar ca nu modelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat August 3, 2016 Autor Share Postat August 3, 2016 Le-am comandat la romimoto pe marimea m...daca nu-mi sunt bune imi aduce si un s ...deci tot nu-i rau » Post actualizat in 03 Aug 2016 12:11 Am sa le fac oricum un review si pt altii Din nefericore pt mine am 19,5 la mana Deci fix intre m si sde obicei s imi sunt mult prea fixe ..m imi cam misca pe mana » Post actualizat in 03 Aug 2016 12:13 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.mobile/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/Groessentabelle-Hersteller/Furygan&Locale=en_GB » Post actualizat in 16 Aug 2016 14:01 Incercat perechea m cred ca m=mari :-D Astept s » Post actualizat in 01 Sep 2016 05:23 Pana la urma marimea S mi-a venit ca turnata Facut un mic review la manusi ..poate mai intereseaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate