hajny Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Buna,asa cum spune si titlul am nevoie de un pic de ajutor din partea cuiva care locuieste in Bucuresti,mai ales la casa,totul consta in gazduirea masinii personale pe o perioada de 8 zile cat plec in concediu,daca cineva ma poate ajuta aduc o tuica de Maramu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Asta e cel mai tare anunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Ce dimensiuni are auto? Valori exacte te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Ce dimensiuni are auto? Valori exacte te rog! Si cate grade are tuica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hajny Postat August 2, 2016 Autor Share Postat August 2, 2016 Facem o proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Daca vrei poti sa o parchezi pe strada langa a mea. In Colentina Andronache zona linistita nu se atinge nimeni de ea sau cum a spus colegul in Parcare Subterana de la Obor, din cate stiu eu este 15 lei pe zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 15 x 8 = 120 lei 1 litru horinca = 40 lei În viață, totul este matematică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 (editat) 15 x 8 = 120 lei 1 litru horinca = 40 lei În viață, totul este matematică ca si E=mc2 atunci ar trebui dat 1,5l de horinca sa fie la juma' sau: http://www.parchez.com/locuri-de-parcare-obor-pasaj-subteran Editat August 3, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Te-as putea ajuta eu. Spune-mi doar despre ce (fel de) masina e vorba (sa nu ma trezesc cu vre-un camion) si in ce perioada vrei s-o lasi, ca sa-ti confirm daca sunt pe aici la primire/predare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate