bucsaadi Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 (editat) Salut!Ma bate un gand sa imi schimb VN-u de 800 cu un VN 1500. Am gasit ceva din 98 - 99, dar este in 4 trepte, am inteles ca sunt si in 5 trepte, dar dupa anul 2000-2001 in sus, dar mai rare.Motivul schimbarii este sa trec pe un motor mai robust, care sa poata sa care mai mult (pasager si bagaje fara sa dau cu roata de aripa), sa aibe cardan si frana mai utila pe spate la incarcatura.Ma intereseaza la utilajul asta :-consum -fiabilitate -probleme native (cutie, motor,suspensii, electrica)- plusuri si minusuri- alte alternative la modelul asta, care sunt mai ok, in jurul sumei de 4000E.Multam' Editat August 9, 2016 de bucsaadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Schimba categoria, treci pe touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat August 9, 2016 Autor Share Postat August 9, 2016 (editat) Nu. Editat August 9, 2016 de bucsaadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Ia-l. E probabil varianta cu carburator. Are un cuplu cat Dyna. E fiabil. E mai brutal mai greu si mai necizelat fata de VN800. Eu am in ograda varianta de Drifter si de VN800 si de VN1500. Decat sa dau 800-le am preferat sa mai iau un 1500, deci sunt nebun. Vezi sa nu patesti ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat August 10, 2016 Autor Share Postat August 10, 2016 Deci daca am gasit unu din 1999, si propietaru zice ca are 4 trepte....? cum se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat August 10, 2016 Autor Share Postat August 10, 2016 (editat) Probleme in cutie ceva? Treapta a 2-a e ok? Astia pe forumuri in state plang toti ca au ceva probleme Editat August 10, 2016 de bucsaadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Daca nu Kawa,atunci poate un Intruder 1500. Cutia e destul de rafinata iar motorul trage frumos si e relativ problem-free. Pasagerul nu-l simte iar la 120 nici nu stii in ce treapta esti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Daca nu Kawa,atunci poate un Intruder 1500. Cutia e destul de rafinata iar motorul trage frumos si e relativ problem-free. Pasagerul nu-l simte iar la 120 nici nu stii in ce treapta esti ) +1...cel putin M1500 are un cuplu sa ii traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Adevarat. Sunt curios daca s-a hotarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate