Adixgl Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 (editat) MOTO B11RPY Riderul a fost dus la spital de un prieten, asta am inteles de la fata locului. Postez de pe telefon de la fata locului. Nu am inca mai multe informatii. Editat August 11, 2016 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 (editat) A mai fost unul nasol azi, chiar acolo... dar intre masini.....http://www.mediafax.ro/social/circulatie-rutiera-blocata-pe-bulevardul-mihai-bravu-din-capitala-din-cauza-unui-accident-foto-15557652 Sanatate riderului !! Editat August 11, 2016 de Ionut Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat August 11, 2016 Autor Share Postat August 11, 2016 Se pare ca moto a plecat primul de la semafor la culoarea verde...venea dispre Splai spre Dristor. Auto a fortat semaforul dinspre Bucuresti Mall spre Autovit si l-a luat in plin. Asta spun martorii de la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Eu ma gandeam ca moto venea dinspre pod si masina a vrut sa intoarca spre kaufland (se face des manevra asta acolo). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Astia cu vitezanele lor. Daca avea chopper era mai usor de evitat. A...stai. (aceasta postare e un pamflet; apare imediat si cel ironizat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 https://m.facebook.com/groups/269096766443128?view=permalink&id=1264864310199697 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hot Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Din ce in ce mai multe accidente....Facand o simpla statistica,tineri sub 30 ani cu motoare de viteza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popoiquee Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 https://m.facebook.com/groups/269096766443128?view=permalink&id=1264864310199697 colegu' nu merge site-ul » Post actualizat in 11 Aug 2016 19:00 Din ce in ce mai multe accidente....Facand o simpla statistica,tineri sub 30 ani cu motoare de viteza... Ce conteaza ce motor ai ?cand unul iti taie fata sau "fura"semaforul ?in putine cazuri motociclistul e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 De pe telefon ar trebui sa meargă, sunt pe mobil și asta e linkul care mi-l da sa îl copiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat August 11, 2016 Autor Share Postat August 11, 2016 De pe telefon ar trebui sa meargă, sunt pe mobil și asta e linkul care mi-l da sa îl copiez La mine merge. Am plecat de la fata locului. Politistii faceau masuratori. Dupa cum arata motocicleta eu zic ca este dauna totala. Cheia motocicletei a ramas la unul dintre politisti. Sanatate riderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Din ce in ce mai multe accidente....Facand o simpla statistica,tineri sub 30 ani cu motoare de viteza... Asta nu avea viteza. Ce facem, il bagau la statistica sau ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bc_krist Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Eu am trecut p.acolo fix dupa ce se intamplase accidentu cu masinile. Si ma intrebam cum dracu s.a intamplat de aratau in halul ala. Una din masini era asa pocita ca nu mi.am dat seama ce marca era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate