Sari la conținut

bc_krist

Membru
  • Număr conținut

    180
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bc_krist

  1. De azi am si eu un 500x nou. Fizic agabaritic 1.9 si 110 kile. Culmea e ca stau foarte bine pe ea. De ce 500x. Pai in primu rand ptr mers la munca, gen vreo 30 km zilnic. Am testat diverse motoare, toate erau mici. Ma rog, erau si unele pe care stateam ok, dar depaseau bugetul si nu aveam ce face cu ele in oras. Multi se mira ca de ce doar 500cmc si pana in 50 cai. Ptr mine e suficient. Am avut diverse motoare, unele cu foarte multi cai. Inutile sincer. La drum intins, gen autostrada oricum nu depaseam 130. Ptr ca nu e confortabil. Si nici nu mai am varsta la care sa mi se scoale la peste 200 la ora. In afara de 500x mai luasem in calcul niste monocilindrice, crf300L, ktm 390 Adv, ba chiar 650mt de la cfmoto (asta e 2 in linie). Cf moto 650mt parea o optiune super, cu 5 ani garantie si 31.000 lei si arata superok . Ar mai fi fost dl650 dar mi s-a parut prea lung si mai lat deci mai dificil de mers prin oras. Noul transalp iar era o optiune, doar ca era de asteptat si parca e mai ok 500x ptr naveta. Eram pornit rau pe cb125f. Ptr naveta e super. Ieftina, consum mic, superfiabila. Doar ca prea mica. Daca avea scaritele cu cativa cm mai jos si rezervorul alta forma, era belea. Doar ca dadeam cu genunchii fix in rezervor unde are unghiurile alea ascutite, foarte incomod. Deci a ramas 500x ptr ca: bicilindru, fiabila, consum mic, intretinere usoara, 4 ani garantie.
  2. cat consuma dracia asta? m-ar interesa ceva de genu ptr mers la munca. gen 20 km zilnic prin buc. chiar ma uitam dupa un cb125f nou. vreau ceva usor, consum mic, fiabil. chiar daca am 1.9m si 110 kile.
  3. Stiti ceva despre un tip din rm valcea care aduce cruisere din canada sau state? Are ceva anunturi inclusiv pe olx.
  4. Da. Inca mai caut. A crescut si suma pe care o pot oferi. 8000 euro. Dar sa fie musai injectie si peste 2006 ca an de fabricatie. Si minim 1600 cmc. Ca si preferate: vulcanii de 2000,1700 sau 1600, rocket 3, vtxul de 1800, yamaha de 1900. Sa nu uit suzuki. C90 sau c109. C90 are sub 1600cmc, dar e mare ca si gabarit si este ok.
  5. Inca mai caut. Dati semn daca aveti ceva informatii.
  6. Hello my old leordean neighbor. Taman ce cautam sa schimb si eu utilajul si-mi cazura ochii pe-un w800 din 2013. 5000 epuroi la prima strigare. Luat de nou din romania, prim proprietar, 17000 in bord. Stare impecabila cica. Zilele astea merg sa-l vad si sa-l probez. Doua intrebari: 1. Crezi ca la 1.9 m inaltime ma asez bine pe el? 2. Ca posesor de w800, ai avut ceva probleme cu masinaria pana acum? Numai bine si sarutari de maini doamnei.
  7. Nu vreau neaparat din tara. Daca stiti pe careva serios care aduce moto din afara dati un semn. Un cruiser de peste 1300 din 2010 in sus, cu 6000 epuroi cam greut. Indiferent de unde. Poate prin canada sau state. In europa greu de gasit ceva in stare super. Am periat diverse siteuri si slabe oferte. Oricum mi s-a pus pata pe urmatoarele, in ordinea preferintelor: kawa vn1700, vtx1800, xvs1300, kawa vn1600, suzuki m90.
  8. Am vazut peste 15 motoare in ultimele 2 luni juma. De la unele in stare bunicica dar mult supraevaluate pana la fiare luate cu max 3000 dolari din state sau canada si vandute cu 6000 euro la noi. Am vazut motoare prezentate ca impecabile pe principiul "nu necesita nici o investitie" si care de fapt necesitau urgent schimbari de gume, discuri, placute, lichide sau mai costisitor reglaje la motor (carburatie, reglaj supape, lant transmisie, compresie etc). Am vazut motoare impecabile vizual dar cu vicii mecanice ascunse. Vazut motoare care aratau jalnic vizual dar mecanic brici. Pacat de ele, ptr ca aratau ca kuru. Am mers sute de km ca sa vad 2 motoare ptr care proprietarii se jurau pe mormantu stramosilor ca sint bibelouri. Timp si benzina aiurea. Nu inteleg de ce nu pot fi unii cinstiti. Spuneti fratie ce are motoru, ce investitii are nevoie. Ne intelegem, negociem. Sa fim toti multumiti. Nu mai umblati cu vrajeli aiurea. Nu mai faceti oamenii sa mearga 500 km ptr ceva "impecabil" si la fata locului sa faca motoru ca toaca bisericii. Revin cu rugamintea, daca are careva un cruiser mare, in stare buna, care sa nu necesite cine stie ce investitii pe viitor, dati un semn.
  9. Caut in continuare. Cunoasteti pe careva de incredere care aduce din afara astfel de modele. Am gasit cativa care se ocupa cu asta, aduc motoare din state sau canada. E un gagiu prin valcea care aduce din canada, unii prin snagov aduc din state. Ati auzit, cunoasteti ceva?
  10. bc_krist

    Viteza din nou

    https://www.google.com/amp/s/argesulonline.ro/tragedie-la-bascov-doi-morti-intr-un-accident-stupid-de-motocicleta/amp/ Raiderul cunoscut ca iubitor de viteza. Moto aparent neinmatriculata. Astfel de intamplari nu fac decat sa accentueze si mai tare imaginea deja proasta pe care o avem. Pacat de cei morti. https://www.google.com/amp/s/argesulonline.ro/tragedia-rutiera-de-la-bascov-provocata-de-un-tanar-care-conducea-o-motocicleta-neinmatriculata/amp/
  11. https://www.bizbrasov.ro/2020/09/17/video-momentul-in-care-un-motociclist-se-loveste-de-un-tir-la-iesirea-din-fagaras-barbatul-a-murit-pe-loc/
  12. Intrebare: care este cel mai mare cruiser ca si dimensiuni. Ptr cineva inalt de peste 190 cm.
  13. Caut un cruiser mare, peste 1000cmc . In stare buna, sa nu aiba nevoie de interventii in perioada apropiata. Fara defecte ascunse. Sa aiba ambele locuri disponibile (de preferat si rezematoare ptr pasager). Fara bobbere sau alte chestii modificate. Fabricatie dupa 2000. Dispun de max 6000 euro.
  14. https://timponline.ro/copil-de-5-ani-in-stare-grava-preluat-de-elicopter-motociclistul-care-l-a-accidentat-cautat-de-politisti/ Are cineva mai multe detalii?
  15. O idee de suport telefon ptr sv650s 2000 (semighidoane)?
  16. Fost azi pe la 12. Fara programare. 90 lei halatu. Timp pierdut....pana pe la 1 juma. Mai era un motor in fata si.am prins si pauza intre 12 si 13. Daca sinteti primii si nu prindeti pauza, in 20 min scapati. 2 ani stau linistit.
  17. Salut. Se da una bucata SV650S din 2000. Dupa ultimul schimb de ulei am gasit o pata mica mica de ulei sub motor. Initial am zis ca e de la busonul nestrans. Am luat.o pe fir si se pare ca e simeringul din spatele pinionului de atac. P.acolo se formeaza o picatura mica. Imi spui te rog cat ma costa piesele (simering, inelul de cauciuc, distantier si un opritor metalic) si schimbatul lor.
  18. Daca chiar esti interesat de un model anume (cum fui io), te lasa sa te urci fara nici un comentariu. Acu' nu zic ca si astia care expun is prea grijulii cu motoretele. Da'io zic ca-ti asumi ca o motoreta expusa se mai zgarie. O dai la reducere si gata. Da-o-n mortii ei de mobra ca nu se face zob daca pune careva kuru pa ea. Despre mersu la salon doar ca sa faci poze calare pa toate exponatele nu comentez. Doar ca nu-i vad utilitatea.
  19. Mda. Venit vazut plecat. Ma cocotai pe cateva utilje care se incadrau in buget, da' la 1.9 m si 113 kile cat am, aratam ca o creatura careia-i crescuse o trotineta in kur. Alea pa care stateam mai relax depaseau cu mult bugetul. In rest, subtirel. Desi numarul de motorete mi se pare ca a crescut pe strazi, piata dedicata produselor si serviciilor ''motociclistice'' e la fel de lesinata.
  20. Ptr cei care ati fost: e de vazut si probat ceva in gama de pret 5000-7000€? Ma refer la motociclete noi. Ceva gen ptr utilizare zilnica, servici, naveta, usor de manevrat prin oras. Doar motocicleta. Fara scutere.
  21. Schimbai si eu uleiu. Am mers pe ipone r4000rs 10w40. Merge ok. Nu pare a fi vreo diferenta fata de ce.am avut inainte (motul 5100 10w40). » Post actualizat in 19 Apr 2018 16:02 Pornire la rece 2018: soc tras, ii dau buton, porneste, se duce turatia sus, sta un sfert de secunda, apoi scade, iar urca, scade la loc si moare. La al doilea buton o ia si mentine turatia cum trebuie. La cald n-are nici o problema. Nu face mereu (1 din 3 sa zic), dar anul trecut a pornit din prima mereu. Bateria este ok, releul este nou, carburatia pare ok. La ce sa ma mai uit?
  22. Cand vorbesti la tel macar ai ochii beliti la drum. Maxim de periculos e butonatu' gen watsapp feisbuci...etc. Is unii care 2-3 sec, poate si mai mult, nu ridica ochii din ecran. Ii mai observ cand merg cu ratb-ul. Iar in secundele alea masina parcurge ceva distanta. Sa nu mai zic pe autostrada unde in cateva sec faci zeci de m.
  23. In cartea ei se recomnda 10w40. Orice ulei moto cu specificatia asta este ok. La carburi n.are rost sa umbli decat daca ti se pare ceva dubios in mersul motorului. Daca totul e ok lasa.le asa. Filtrul aer se schimba in 10 min. Si in weekendul asta ne plimbam mai putin. Stam acasa si bagam burta in draci.
  24. Se da una bucata sv650s din 2000 + temperarurile scazute care.s acu. Trag soc dau buton, porneste frumos, urca spre 3000 ture sta oleaca (3-4 sec) si apoi moare. La al doilea buton o ia brici si nu mai moare. E valabil doar acu la frig. La caldura porneste unsa. La ce sa ma uit? Sau e normal la frig sa faca asa? La primu buton doar rupe uleiu care.i rece.
×
×
  • Creează nouă...