thorus_2003 Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Salutare! Weekendul acesta vreau sa urc pana in Ceahlau si voi veni cu motocicleta pana in Durau (Buc-Bv-Gheorgheni-Durau), apoi voi urca la pas pana la Cabana Fantanele, unde am rezervare. Intrebarea mea este daca aveti idee, cei de prin zona, daca as putea "parca" motocicleta in siguranta in Durau, in curtea vreunei pensiuni (daca aveti recomandari, va multumesc), pe perioada weekend-ului, sau daca vreun frate motociclist din Durau imi poate "caza" motocicleta la el in curte/in fata blocului etc. Va multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necuratu Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Daca vorbesti frumos cu persoanele de la centrul de informare al Parcului National Ceahlau, ti-o pot caza langa sediu, pe unde bat si camerele video. In plus, mai sunt vreo 2 parcari prin zona, chiar inainte de traseul spre cabana Fantanele, dar nesupravegheate (pana acum nici nu a fost nevoie de asa ceva). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat August 12, 2016 Autor Share Postat August 12, 2016 Daca vorbesti frumos cu persoanele de la centrul de informare al Parcului National Ceahlau, ti-o pot caza langa sediu, pe unde bat si camerele video. In plus, mai sunt vreo 2 parcari prin zona, chiar inainte de traseul spre cabana Fantanele, dar nesupravegheate (pana acum nici nu a fost nevoie de asa ceva). Multumesc frumos pentru pont! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Multumesc frumos pentru pont! Vorbesti cu baietii de la Salvamont (chiar langa centrul de informare) si o lasi in parcarea lor; eu asa am facut si a fost in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat August 16, 2016 Autor Share Postat August 16, 2016 Vorbesti cu baietii de la Salvamont (chiar langa centrul de informare) si o lasi in parcarea lor; eu asa am facut si a fost in regula. Am rezolvat-o cu baietii de la Salvamont, am parcat tractorul langa ATV-ul lor defect. A stat fara probleme timp de doua zile (uitasem telecomanda de la camera video pe ghidon si nu s-a atins nimeni de ea). Multumesc pentru ajutor si drumuri faine tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate