Robert Mihai Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Salutare. In urma cu aproximativ o luna si ceva un mecanic mi-a verificat o bujie iar inainte sa o infileteze la loc a uns filetul cu o pasta gen vasilina dar mai putin vascoasa de culoarea ruginei. Azi am scos bujia respectiva ( s-a defiletat fara probleme) iar cand am vrut sa o pun pe cea noua nu se mai infileta decat pana la jumatatea filetului , mai mult fiindu-mi frica sa fortez. Am incercat sa bag bujia veche dar nici asta nu se mai infileta pana la capat. Din ce am observat pe filetul chiloasei se vede ceva negru. Aveti idee cum as putea rezolva chestia asta? Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Tarod 10x1 rectificat filetul. Dar nu vad ce moto ai,am spus 10 fiind cea mai uzuala marime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Mihai Postat August 13, 2016 Autor Share Postat August 13, 2016 Honda Shadow 750 an 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Da-mi codul la bujie te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Mihai Postat August 13, 2016 Autor Share Postat August 13, 2016 NGK DPR7EA-9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLUMBO Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Ai filet M12x1,25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Da, pentru acea bujie este 12x1.25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Salutare. In urma cu aproximativ o luna si ceva un mecanic mi-a verificat o bujie iar inainte sa o infileteze la loc a uns filetul cu o pasta gen vasilina dar mai putin vascoasa de culoarea ruginei. Azi am scos bujia respectiva ( s-a defiletat fara probleme) iar cand am vrut sa o pun pe cea noua nu se mai infileta decat pana la jumatatea filetului , mai mult fiindu-mi frica sa fortez. Am incercat sa bag bujia veche dar nici asta nu se mai infileta pana la capat. Din ce am observat pe filetul chiloasei se vede ceva negru. Aveti idee cum as putea rezolva chestia asta? Multam. Mecanicosu' a facut treaba buna, a pus o pasta antiblocare. Tu cred ca ai incercat sa infiletezi direct cu tubulara pe cheie, asa e? Bujia se infileteaza cu mana direct pe tubulara, prelungitor, astfel incat forta aplicata sa fie cat mai mica. Eu foloseam o bucata de furtunel de cauciuc, care il bagam pe 'capul' bujiei si infiletam asa, aceeasi bucata de furtunel folosind-o si la scos bujia. Grija si cu tarodul, sa nu strici filetul mai rau (sa ii schimbi directia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Mihai Postat August 13, 2016 Autor Share Postat August 13, 2016 Pe filetul chiuloasei se observa in jumatatea dinspre interior o arsura pe filet .ceva negru. Prima jumatate a bujiei s-a infiletat cum trebuie la mana , problema a fost cand am ajuns in zona aia cu arsura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Sa nu fi avut vreodata bujii date cu vaselina obisnuita... cam asa se intampla, aia nu rezista la temperatura si se arde si ajunge cum zici ca ai acolo. Asculta-l pe Tng si cu grija, baga tarodul sa cureti, ca sa stai linistit, asa de pe net e greu sa iti dau sfatul sa incerci sa o infiletezi toata ca nu stiu exact ce e la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Pe tarod se da cu vaselina pentru a retine mizeria repectiva ....sa nu cada in cilindru !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate