silver.alecs Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Salutare, In luna iulie a acestui an, am facut o plimbare de un weekend impreuna cu mihai85 si inca alti 4 prieteni. Plecarea a fost din Bucuresti apoi a urmat Pitesti, Curtea de Arges, Transalpina si am dormit pe langa Sibiu. A doua zi ne-am intors pe Transfagarasan, Pitesti, Bucuresti. Va invit sa dati un Subscribe pe YouTube: http://bit.ly/2azPTxD si Like paginii de Facebook: http://bit.ly/2b0MS9l Am impartit toata plimbarea in 3 clipuri video care sper sa va placa. Partea 1 Partea a 2-a Partea a 3-a Bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Interesanta aventura...bine ca a fost doar atat pentru ca nu prea sunt parapeti peacolo. Cu ce ai filmat? Se vede foarte misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat August 16, 2016 Autor Share Postat August 16, 2016 Multumesc! Da, a avut mult noroc. Am filmat cu un Sony AS200V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Multumesc! Da, a avut mult noroc. Am filmat cu un Sony AS200V. So nice video. M-a prins si pe mine furtuna weekendul trecut fix intre ranca si sebes...m-a plouat cat m-a plouat 20 de ani pana acum )))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat August 16, 2016 Autor Share Postat August 16, 2016 Mersi! Daca nu s-aduna apa in ghete, nu a plouat destul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Plecarea a fost din Bucuresti apoi a urmat Pitesti, Curtea de Arges, Transalpina si am dormit pe langa Sibiu. A doua zi ne-am intors pe Transfagarasan, Pitesti, Bucuresti. cum ajungi din Curtea de Arges in Transalpina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 (editat) cum ajungi din Curtea de Arges in Transalpina? Din Curtea de Arges faci stanga spre RM. Valcea. Este ruta ocolitoare cand se efectueaza lucrari de reparatii pe DN7 (Pitesti - Milcoiu) sau cand sunt accidente foarte grave pe Dealul Negru. Editat August 16, 2016 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Din Curtea de Arges faci stanga spre RM. Valcea. Este ruta ocolitoare cand se efectueaza lucrari de reparatii pe DN7 (Pitesti - Milcoiu) sau cand sunt accidente foarte grave pe Dealul Negru. stiu ce zici, sunt din Rm.Valcea (chiar daca nu am nick valcea2010 ). Doar ca ei au luat-o prin Dealul Negru, si in descriere au scris Curtea de Arges in loc de Rm. Valcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat August 17, 2016 Autor Share Postat August 17, 2016 Asa este, ai dreptate. Am gresit in descriere, nu stiu de ce am scris Curtea de Arges. Am luat-o pe Dealul Negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Eu am crezut ca ati facut curtea de arges -> TF dupa care Sebes -> TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate