Jump to content

Recommended Posts

Salutare,

In luna iulie a acestui an, am facut o plimbare de un weekend impreuna cu mihai85 si inca alti 4 prieteni.

Plecarea a fost din Bucuresti apoi a urmat Pitesti, Curtea de Arges, Transalpina si am dormit pe langa Sibiu. A doua zi ne-am intors pe Transfagarasan, Pitesti, Bucuresti.

Va invit sa dati un Subscribe pe YouTube: http://bit.ly/2azPTxD si Like paginii de Facebook: http://bit.ly/2b0MS9l

Am impartit toata plimbarea in 3 clipuri video care sper sa va placa. :hug:

Partea 1

Partea a 2-a

Partea a 3-a

Bonus

Interesanta aventura...bine ca a fost doar atat pentru ca nu prea sunt parapeti peacolo.

Cu ce ai filmat? Se vede foarte misto.

Multumesc! Da, a avut mult noroc. Am filmat cu un Sony AS200V.

So nice video.

M-a prins si pe mine furtuna weekendul trecut fix intre ranca si sebes...m-a plouat cat m-a plouat 20 de ani pana acum :))))) .

Plecarea a fost din Bucuresti apoi a urmat Pitesti, Curtea de Arges, Transalpina si am dormit pe langa Sibiu. A doua zi ne-am intors pe Transfagarasan, Pitesti, Bucuresti.

cum ajungi din Curtea de Arges in Transalpina? ;)

cum ajungi din Curtea de Arges in Transalpina? ;)

Din Curtea de Arges faci stanga spre RM. Valcea. Este ruta ocolitoare cand se efectueaza lucrari de reparatii pe DN7 (Pitesti - Milcoiu) sau cand sunt accidente foarte grave pe Dealul Negru.

Edited by pitesti2010

Din Curtea de Arges faci stanga spre RM. Valcea. Este ruta ocolitoare cand se efectueaza lucrari de reparatii pe DN7 (Pitesti - Milcoiu) sau cand sunt accidente foarte grave pe Dealul Negru.

stiu ce zici, sunt din Rm.Valcea (chiar daca nu am nick valcea2010 ;) ). Doar ca ei au luat-o prin Dealul Negru, si in descriere au scris Curtea de Arges in loc de Rm. Valcea.