yakuza_proxi Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 cine are manere si alea pe care stai ku talpile pentru o HONDA CBR600F1sau F2?astept raspuns pe mailu ANDREY_HONDA@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 alea pe care stai cu talpile se cheama scarite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Daca prin manere se intelege ghidoane am de F1, in stare buna 0723 597 596 Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza_proxi Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2007 deci mie imi trebuie scaritele .manetele,si capacu lateral partea dreapta de la motor F1 ,si vreau si un pret nu exagerat,adica am gasit capacul ku 100 euro la reprezentanta nou si cineva mia cerut 150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Capacul lateral drapta presupun ca e ala de la aprindere... Sau ma insel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Capacul lateral drapta presupun ca e ala de la aprindere... Sau ma insel... te inseli . aprinderea e pe stanga pe dreapta e generatorul (volanta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza_proxi Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 am mai gasit ceva defect:)))))) si suportul ala negru de care ii prinsa carena,oglinzele si bordu!astept un pret daca are cineva,ASA-I CAND NU ESTI ATENT!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 am mai gasit ceva defect:)))))) si suportul ala negru de care ii prinsa carena,oglinzele si bordu!astept un pret daca are cineva,ASA-I CAND NU ESTI ATENT!!!!!!!!!! cum "defect"? ala se repara, indreapta, sudeaza daca este stramb.nu e musai sa cumperi unul nou. completeaza-ti si tu datele de la profile sa vedem si noi ce motoreta ai (cbr 600F care?)si de unde esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza_proxi Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 (editat) cum "defect"? ala se repara, indreapta, sudeaza daca este stramb.nu e musai sa cumperi unul nou. completeaza-ti si tu datele de la profile sa vedem si noi ce motoreta ai (cbr 600F care?)si de unde esti. OK dar se indreapta cam greu,dar am sa incerc asa,capacu se mai poate repara?aaaa miam cumparat si releu de incarcare!stie cineva cum vine montat,pentru ca yo am gasit mufa de la alternator si releu(aia cu firele galbene)topita si sudata si nu se mai intelegeau care si kum sunt filele,cineva mia zis ca nu are nicio importanta deoarece toate firele sunt galbene.MERCI pentru orice sfat Editat Ianuarie 6, 2007 de yakuza_proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 capacul se poate suda in argon, daca nu lipsesc bucati din el. altfel, cauti pe ebay. pot sa te ajut cu un manual de 600F1,dar din pacate nu e color si nu intelegi nimic din fire si mai am un manual pt. cbr 400RR care se aseamana f. mult cu 600F1(asta e color), iar in ultimul caz, daca nu se potriveste nimic, pot da un oki la cbr-ul prietenei sa-ti zic cum vin firele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza_proxi Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 capacul se poate suda in argon, daca nu lipsesc bucati din el. altfel, cauti pe ebay. pot sa te ajut cu un manual de 600F1,dar din pacate nu e color si nu intelegi nimic din fire si mai am un manual pt. cbr 400RR care se aseamana f. mult cu 600F1(asta e color), iar in ultimul caz, daca nu se potriveste nimic, pot da un oki la cbr-ul prietenei sa-ti zic cum vin firele. trimitemi manualele pe mail k nai nai cum sa te uiti sa vezi cum vin firele pentru ca trebuie sa dai capacu de la alternator jos,asa toate firele sunt galbene si nai kum sati dai seama,orikum trage un ochi,MERCI MULT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza_proxi Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 sau daca are cineva vre-un cbr400rr sami zica,am observat ca motoarele sunt identice,si mar interesa capacu de la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate