grex Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 se vinde un ij planeta 5 perfecta stare de functionare, arata ca in poza, pret 600 negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 calumea...voi ma puneti pe ginduri cu cioperele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 frumos aranjat...bafta la vanzare, dar mai da niste date despre mobra sa vada si ochiu nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GMK Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Tata,... salutare shi La Multi Ani!!!! Da shi tu un numar de telefon,...shi zi-mi te rog daca este inmatriculata jucaria,..... ca ma tenteaza rau s-o iau! cred ca ii fac un cadou unei prietene!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 are acte in regula, toate taxele platite la zi, cauciucuri ok, stare tehnica f buna, furca fata japan, frana disc pretul e 600 euro negociabil,tel 0723390001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 e cel mai tare IJ pe care l-am admirat in ultima vreme. Bafta la vanzare! daca e cel din poza cred ca face toti banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 f tare motoreta. bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 motorul e cel din poza hai bagati-va la ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 bafta, arata super . daca si merge la fel super misto "ok" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 bafta, arata super . daca si merge la fel super misto "ok" merge la fel de bine cum arata!fara nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 merge la fel de bine cum arata!fara nici o problema eu nu-l vreau. spor la vanzare... arata super misto... 600 ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Daca e 600 ron...ma bag eu ...Daca nu..fecilitari celui care a bricolat-o...si bafta la vanzare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 600 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate