calutz Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 te-ar fi scapat un prieten de toate daca leai pune pe curier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 (editat) Multumesc userului mmisulicaa pentru piesele donate. Au ajuns la mine saua si cotul de esapament. Editat Februarie 5, 2014 de secbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Donez o pereche de pantaloni Oneal Toxic Verde alb negru, masura 42 ( care sunt topiti pe interiorul gambei drepte dar se poate pune ceva peste). un tricou Oneal Element Black, marimea XXL si o armura chinezeasca marimea XXL cred in stare buna. Daca este cineva interesat de ele dati-mi PM sau un telefon. Pt bucuresti se pot proba in zona tunari/otopeni sau pt provincie trimit dar platiti voi transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Salut. Te'as ruga daca ma poti ajuta pe mine cu ele. da'mi un PM cu numarul tau de telefon, ca ai PM'uri full si nu ma lasa sa iti trimit. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 marimi foarte mari , aviz amatorilor de donatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Astept semn de la Ovistein pt ca este primul interesat si daca nu imi da un semn pana diseara, vom trece la sarpente. Vargoneti, nu ma asteptam sa gasesc asa repede doritori la marimile astea asa mari ) e bine macar ca exista sa le dau ca nu am ce sa mai fac cu ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 nu vreau sa par rau , dar de multe ori cand se da ceva gratis(in general) , sunt multi care iau chiar daca nu au nevoie sau nu se pot/vor folosi de acel lucru , am mai vazut aici prin acest topic , nu spun ca este acuma cazul , doar ca o remarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Ar fi pacat sa le ia cineva ca dupa doar sa le vanda sa mai faca un ban... Chiar mi-as dorii sa ajunga la cineva care chiar are nev de ele nu sa le vad la vanzare peste 1 sapt ca cica "nu imi vin" ... Echipamentul a plecat la Sarpente...Sa il porti cu placere mai ales ca iti si vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Și eu am de dat prin debara o groaza de chestii dar aștept un moment potrivit, un nou membru în gașca, la primul motor nu ai niciodată bani de echipament și atunci orice primești e bineprimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Asta asa este...stiu cum a fost la mine ) dar acum cum am mai zis, sper doar sa nu le vad la vanzare in ceva timp... chiar as vrea sa cred ca cine le-a luat ( nu doar astea de aici de la enduro) sa aibe nevoie de ele... Am zis ca daca pot sa fac un bine cuiva , dece sa nu il fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Pantalonii si armura au ajuns la mine prin bunavointa lui Alex si tin sa i multumesc pentru gestul facut, din pacate armura imi este mica. cred ca mai trebuia un x. insa pantalonii sint ok. deci in CONTINUARE ARMURA DONATA DE ALEX RAMINE CATRE DONATIE. CINE ESTE INTERESAT SA MA CONTACTEZE PENTRU ARMURA. Sincer ma asteptam ca armura sa iti fie poate o idee mare sau cel putin buna ca am vazut ca ai ceva umflatura in fata ) dar mica nu ma asteptam sa fie )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyCZR Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Eu am 1.86 si 103 Kg .... Armura credeti ca imi vine ?? Vad ca esti din Bucuresti .... ne putem vedea sa o probez si eu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 thx, vine bine, si fata de a mea la care nu mai puteam inchide fermoarul asta chiar ma cuprinde. Cind imi iau una noua, asta se va intoarce la donatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyCZR Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Donez niste maruntisuri de care nu mai am nevoie ... daca nu le vrea nimeni le arunc .... - router/modem de la romtelecom / clicknet - telefon fix fara incarcator siemens tot de la romtelecom - cablu date pt imprimanta nou sigilat de la belkin 1.8 M - distantier roata - a fost scos de pe roata unui peugeot 206 ..parca distanta intre prezoane este de 4*108 Predare doar personala in Bucuresti sau cine doreste prin curier cu plata la destinatie. Nu ma complic cu posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Salutare. Cutie viteze gasgas ec 250 fab. 1998. Cred ca pinionul de viteza 1 cel fix de pe ax e dus. Adica e compromis tot axul.Mai am un disc fata tot ptr. asta un pic ovalizat. Poate mai merge o iesire, doua. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_xev Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Am o husa in plus prin casa. Cine o vrea, predare in B, zona Floreasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 salut. as dori eu husa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Salutare. Care ai kawasaki kx 125 model 90-94? Am multe pinioane si axe din cutia de viteze. Unele bune, unele nu. Poate ajuta pe cineva. Ionut 0744 557522.Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Donez cizme Madhead marimea 43 (mie, cu picior de 42, imi sunt fixe, chiar un pic stramte). Bube: o talpa dezlipita aproape in totalitate, a doua incepe si ea sa se dezlipeasca. Un cizmar bun sau 2-3 tuburi de superglue ar trebui sa rezolve problema. Primul venit-primul servit (cu rugamintea ca sa le foloseasca, nu sa le repare si bage la vanzare). Rog PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 (editat) merge si cu cateva holsuruburi sa repari talpa... eu asa am facut la cizmele mele Forma si tin fara probleme... Frumos gestul Mircea Editat Mai 15, 2014 de Alex_450EXC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 (editat) Donez cizme Madhead marimea 43. S-au dat, multumesc. Editat Mai 15, 2014 de mircea.cazachevici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Donez cauciuce Michelin Enduro FIM tocite. Crampoanele sunt intregi, au inaltime, dar sunt rotunjite. Se preteaza doar pt cuie/suruburi. » Post actualizat in 11 Mar 2015 17:54 Dimensiuni: 120/90/18 si 90/90/21. Fata chiar nu e tocita, dar am zis sa fac pereche la noul S12 tot cu un S12. » Post actualizat in 11 Mar 2015 17:56 Fata are crampoanele intregi. Nu au nici macar fisuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 LE-AM DAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bangarang Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Donez: pinion fata pas:520 13 dinti z15 foaie spate gas gas trial cod: gg42 de la JDC Care vrea sa dea pm.Ambele noi » Post actualizat in 19 May 2015 18:49http://www.girlshare.ro/34772795.2 http://www.girlshare.ro/34772767.7 scuze pentru 2x topic dar nu ma mai lasa sa editez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 28, 2015 Autor Share Postat Iunie 28, 2015 Donez un scut original (din plastic) pentru Honda CRF 450X. 0734774578 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate